2777
2789
عنوان

سزارین

119 بازدید | 7 پست

سلام مامانا صبحتون بخیر ..زایمان اولم بچه امو طبیعی ب دنیا اوردم کلا همه چیش خوب بود اثن اذیت نشدم دو روز بعد زایمان بلند شدم ب کارای شخصیم رسیدم ولی خب بعدش ی مشکلی برام پیش اومد مجبور ب عمل رحم شدم اونموقع بهم گفتن زایمان های بعدی باید سز بشم از سزارین خیلی بدم میاد دوران نقاهتش خیلی بده چکار کنم که واسه سز کمتر اذیت بشم وایی من کابوسم شیاف گذاشتنشه😐 از شیاف گذاشتن متنفرم 

هیچی زیادم سخت نیست

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم زیاد سخت نگیر اینو بدون که از هرچیزی که خوشمون نیاد و انرژی بفرستیم همون به سمتمون برمیگرده پس خیلی آروم باش سزارین خیلی بد نیست من خودم دوتا زایمان طبیعی داشتم سومی رو سزارین شدم چون واقعاً نمی تونستم و دورانش مثل همون زایمان طبیعی بود سزارینم و پیش خانم مظفری انجام دادم اینم آدرس اینستاگرام ش  drmozafari.ir

عزیزم زیاد سخت نگیر اینو بدون که از هرچیزی که خوشمون نیاد و انرژی بفرستیم همون به سمتمون برمیگرده پس ...

مرسی گلم من امروز صب دکتر بم گفت حتمن باید سز بشم دیگه توکل بخدا انشالله  راحت زایمان میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز