2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 118 پست

استاتر گدی یاتدی بیز قالدیخ گلین دای یاتاخ دای منیم یوخوم گلیر کلا ۲ساعت یاتمیشام گجه۲یاتمیشتم سحر۴.۳٠دورموشام😭

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منیم اریم اوده دییردی کی شیفتیدی قیزیمینان تح قالیروخ

پس الده قوخمامیسان زلزله دن...

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
استاتر گدی یاتدی بیز قالدیخ گلین دای یاتاخ دای منیم یوخوم گلیر کلا ۲ساعت یاتمیشام گجه۲یاتمیشتم سحر۴. ...

منم یک خوابیدم ۵/۵ بیدار شدم...اره یه دو ساعتی هم بخابم...خوب میشه

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
منم یک خوابیدم ۵/۵ بیدار شدم...اره یه دو ساعتی هم بخابم...خوب میشه

پس بریم بخوابیم عزیزم خوب بخوابی👋

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
نیه اله قورخا قورخا یاتمیشام هردم توهم ورمشام نچه سری هراسان قاخدیم ددیم ب تیتیردی😟

هامیمیز اوجورو خ...انشالله دا گلمز الله اوزی اوشاخلارین معصومیتینه گوره رحم السین..

نیه اله قورخا قورخا یاتمیشام هردم توهم ورمشام نچه سری هراسان قاخدیم ددیم ب تیتیردی😟

هن ادلم توهم ویر منده دونن بعد از زلزله ایستیدیم یاتام باشیمی یره گویدوخجا احساس الیدیم یر تیتیریر😂😂

پس بریم بخوابیم عزیزم خوب بخوابی👋

مرسی جانیم...همچینین...انشالله دیگه ما تبریزی ها تاپیک زلزله نزنیم.

هن ادلم توهم ویر منده دونن بعد از زلزله ایستیدیم یاتام باشیمی یره گویدوخجا احساس الیدیم یر تیتیریر😂 ...

هن زلزله دن سورا طبیعی دی ولی پیس حس دی مخصوصا یوخودا

نیاز به پرواز نیست؛  همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اینروزا معصومیت و عشق پاک خریداری نداره و زود دل طرف رو میزنه، هرچقدر دورتر و شغال تر ...

خدا این زنای خونه خراب کن رواز روزمین برداره

خدایااااا منو به کنسرت شادمهر برسوووون🤗😍😍
مرسی جانیم...همچینین...انشالله دیگه ما تبریزی ها تاپیک زلزله نزنیم.

انشالله