2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 118 پست
بیلمیرم والا. اوزوم ده کارمندم، ایشه گدیرم الیم ایش توتمور بیلیرم ایندی بیرینن اوینخلییر

سویماخی بیهیال اول هامیدان چوخ اوزوی سوی 😑ایه بیلییسن پشیمان اولوب فرصت ور اما ایه پشیمان دیر اوزو اذیت المه 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅دو گل سن الله..تکم قوخورام

گه منده گلیم 😂

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
سویماخی بیهیال اول هامیدان چوخ اوزوی سوی 😑ایه بیلییسن پشیمان اولوب فرصت ور اما ایه پشیمان دیر اوزو ...

پشیمان هاردایدی 😐گیریر گوزومه دییر هیساد یوخدی من عوض اولمامیشام سن عوض اولوبسان

پشیمان هاردایدی 😐گیریر گوزومه دییر هیساد یوخدی من عوض اولمامیشام سن عوض اولوبسان

😤😤😤😤

قربون اون دلت برم ک میبینی خیانت میکنه ولی پاک ومعصوم دوستش داری😭

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷اینروزا معصومیت و عشق پاک خریداری نداره و زود دل طرف رو میزنه، هرچقدر دورتر و شغال تر همونقدر عزیزتر. گاهی میگم ایکاش دویست سال پیش بدنیا اومده بودم

بویورون قدملریزگوزوم اوسته.

ادرس ور اخی یا گوشیدن رد الوم گلیم😂😂 

من یاتمیشدیم گجدن تازا دورموشام

منده یاتمیشدیم...اریم گتدی دا یاتانمادیم.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
ادرس ور اخی یا گوشیدن رد الوم گلیم😂😂 

تو اماده شو برات اسنپ میزنم.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
تو اماده شو برات اسنپ میزنم.

چشم😂😂😂