2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 118 پست
واقعا👌 زندگانلیغی آداما زهرمار الییلر. اوقدر اعصابیم ناراحتی هچ بیلمیرم نه دانیشیرام نه الییرم 😐اف ...

الله کمک السین بیلوه جانم چوخ چتبندی چوخ پیسدی خیانت اوشاخین وار؟ 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فک کردم فقط شوهر من این ساعت میره

نه بابا ..شما بارداری عزیزم......؟؟

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
نه بابا ..شما بارداری عزیزم......؟؟

اره باردارم ۵ ونیم ک میره بیدارم تا هوا روشن شه بخابم خخ

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
یوخ🥺 فکر اینکه یکی دیگه شوهرم بشه یا زنش بشه دیوونم میکنه هنوز امیددارم به درست شدن

الهی امیدین ناامید الماسین........انشالله جورلنر...

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
اخی هاراسینی؟ باشینی توتورام آلتی آچیلیر. کنارم خوابیده حتی به خواباشم دیگه شک دارم که یکی دیگه رو م ...

ایه اپبله اذیت الیر گوتار دا جانم نمنه گوزلیسن گوزلیسن جوانیوی هچ الیسن؟ گوجالاسان گلح اون ایلخینا؟ 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
اره باردارم ۵ ونیم ک میره بیدارم تا هوا روشن شه بخابم خخ

عزیزم..انشالله سالم و سلامت بغل بگیریش....زیر سایه پدر و مادرش باشه.

ایه اپبله اذیت الیر گوتار دا جانم نمنه گوزلیسن گوزلیسن جوانیوی هچ الیسن؟ گوجالاسان گلح اون ایلخینا؟& ...

بیلمیرم والا. اوزوم ده کارمندم، ایشه گدیرم الیم ایش توتمور بیلیرم ایندی بیرینن اوینخلییر