2777
2789
عنوان

زلزله

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 118 پست
انشاالله که نمیاد نگران نباشین  این دعارو بخونید  إنَّ اللَّهَ یُمْسِکُ السَّمَاوَاتِ و ...

از سر شب شاید ۵۰ بار خوندم.....

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم همچنین ولی من نمیترسم نمیدونم جرا اینجوزی شدم 

من بیخواب بمونم حالت تهوع و سر گیجه و سردرد دارم..مال من ببشتر بخاطر بیخوابیه

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
بله، چیچیح ایشدی هله. چوخ سویورم آما مگر گورنر منی؟! ۴۰یاشی وار منده۲۵ 😔 آما هچ کورکور کی. 

الله اوزی هدایت السین......نیه بوجور سنیزین فرقی وار؟؟؟

بله، چیچیح ایشدی هله. چوخ سویورم آما مگر گورنر منی؟! ۴۰یاشی وار منده۲۵ 😔 آما هچ کورکور کی. 

عزیزم زیادمتوجه نشدم چی نوشتی ولی چراانقده زیادفاصله سنیتون 

خدایااااا منو به کنسرت شادمهر برسوووون🤗😍😍

الله بو میندار کیشیلری اروادلاری یردن گوتوسون ایشالا 😑میندارلار کثافتلر 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
سویدوم گتیم. اما حیف اولسون

اله جانینان.....خیانت تحملی چوخ چتیندی....الله اوزی ادام السین.......باغیشلا خیانتینن بوشانماغا فکر المیسن؟؟

الله بو میندار کیشیلری اروادلاری یردن گوتوسون ایشالا 😑میندارلار کثافتلر 

واقعا👌 زندگانلیغی آداما زهرمار الییلر. اوقدر اعصابیم ناراحتی هچ بیلمیرم نه دانیشیرام نه الییرم 😐افسردلیخ توتموشام تحت نظرم هچ بیرازدا خیالینه دییر

انشاالله دیگه نمیاد  استرس نداشته باش تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته عزیزم بسپر به خود خدا&n ...

توکل بخدا...خودش ارحم الراحمینه ...خوش بهمون رحم کنه

اله جانینان.....خیانت تحملی چوخ چتیندی....الله اوزی ادام السین.......باغیشلا خیانتینن بوشانماغا فکر ...

یوخ🥺 فکر اینکه یکی دیگه شوهرم بشه یا زنش بشه دیوونم میکنه هنوز امیددارم به درست شدن