2777
2789
عنوان

مرگ...

213 بازدید | 15 پست

ی توییتی دیدم اقاهه دو ساله عشقش فوت شده ولی هنوز  زیر پستاش کامنت میزاره 

حقیقتا قلبم داره منفجر میشه 

اگه کسایی که دوسشون داریم ی روز دیگه نباشن و  به دایرکتشون پیم بدیم ولی هیچوقت سین نکنن چی ؟:)))

خیلی غم انگیزه مرگ عزیزانمون...

اینجا یکی داره خسته تر از واژه خستگیو زندگی میکنه!

بله خب هستن

من آدم میشناسم ۳۰ ساله زنش فوت شده ازدواج نکرده هنوزم داغش تازست

تصادف کرده بودن و خانوم درجا فوت شد

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خب هستن من آدم میشناسم ۳۰ ساله زنش فوت شده ازدواج نکرده هنوزم داغش تازست تصادف کرده بودن و خان ...

روحش شاد...

من حتا فکرشم دیوونم میکنه🥲

منم خیلی ب خودشم گفتم مامان نباشی مطمئن باش واسه شبش منم کنارت خابیدم 

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄
منم خیلی ب خودشم گفتم مامان نباشی مطمئن باش واسه شبش منم کنارت خابیدم 

ایشالا که سایش حالا حالا بالای سرت باشه💚

من وقتی خبر مرگ خواهرم و شنیدم دیوونه شده بودم اینقدر جیغ کشیدم اینقدر فریاد زدم و خودم و زدم چند بار بیهوش شدم خدا برای هیچ کس نشون نده الهی

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

من وقتی خبر مرگ خواهرم و شنیدم دیوونه شده بودم اینقدر جیغ کشیدم اینقدر فریاد زدم و خودم و زدم چند با ...

خدا رحمتش کنه عزیزم :))

حتما رنج زیادیو کشیدی.. تا کسی تجربه نکنه نمیفهمه چقدر دردش زیاده🖤

خدا رحمتش کنه عزیزم :)) حتما رنج زیادیو کشیدی.. تا کسی تجربه نکنه نمیفهمه چقدر دردش زیاده🖤

ممنون عزیزم سلامت باشی.. آره عزیزم خیلی سخته انشاالله نصیب هیچ کس نشه یه داداشم ۱۴سالم بود ۲۳ساله تصادف کرد 😔 یه پسر برادرم ۱۸ساله بود فوت کرد تصادف کرد 😔 اون موقع منم ۱۸سالم بود یه پسر برادرم ۵سالش بود خود به خود مرگ مغزی شد 😔بعد خواهرم خیلی بهش وابسته بودم اون خواهرم خیلی دوست داشت منو ۳۵ساله بود فوت کرد 😔 خیلی دوستش داشتم مهربونترین خواهر دنیا بود بعدم سال ۹۷داداش۵۶سالم سکته قلبی کرد همون که پسرش ۱۸سالش بود فوت کرد 😔 بعدم بابام فوت کرد 😔 خیلی سخته عزیزم مرگ عزیز خیلی سخته 😔😔

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

ممنون عزیزم سلامت باشی.. آره عزیزم خیلی سخته انشاالله نصیب هیچ کس نشه یه داداشم ۱۴سالم بود ۲۳ساله تص ...

الاهیییییی🥺🖤 امیدوارم روحشون در آرامش باشه

ایشالا