2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر جعفر موسوی راد... خیلی خوبه خدایی هم روانپزشکه هم روان درمانگر ... برا من ک خیلی جواب داد این دکتره خیلی مهربونه

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
دکتر جعفر موسوی راد... خیلی خوبه خدایی هم روانپزشکه هم روان درمانگر ... برا من ک خیلی جواب داد این د ...

عزیزم درمورد کتاب انضباط شخصی ک تو امضات گفتی ی توضیحاتی میدی لطفاً

خدا جونم اسمت چه برکتی داره🤩
عزیزم درمورد کتاب انضباط شخصی ک تو امضات گفتی ی توضیحاتی میدی لطفاً

درباره اینکه چطور روزمونو برنامه ریزی کنیم و کارامونو الویت بندی کنیم ، چطوری پس انداز کنیم چطوری روابطمونو مدیریت کنیم ، اهداف کوتاه مدت و بلند مدت.. کلا چطوری زندگیمون نظم داشته باشه ، خیلی تاثیر داره کلیشه ای نیس منطقی نوشته شده، نویسنده ش خودش ی ادم موفقه هم زندگی هم روابط هم کسب و کار

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

دکتر مهدیانی. ویزیت انلاین انجام میدن. هم رواندرمانی انجام میدن هم دارودرمانی. خودم و چند نفر از دوستانم رو درمان کردن و کاملا راضص بودیم. کسی نیاز داشت درخواست بده معرفی کنم بهشون

2790
2778
2791
2779
2792