2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله

نه

همین حرفو که الان زدی دلخور شدم یعنی چی 

فحش ناموسی بده 

حالا تو هر شرایطی 

ببخشید طرف بی غیرت باید باشه

یا به نامزدش تعصب نداشته باشه

♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊‍ ♂️♂️
شوهرم بی محبته

عزیزم،گلم،قشنگم این مسئله تنها و تنها با گفتگو با خودش حل میشه،ی نصیحتم از خواهرت داشته باش،هیچوقت هیچوقت با هیچکس درباره ی مسائل خصوصیت درد و دل نکن مخصوصا جنس مخالف،چون کاری از دست کسی بر نمیاد فقط ممکنه مشکلت پیچیده تر بشه،ب شوهر خالتم فک نکن دیگه ی حرفی زده،شیطون رو لعنت کن و سعی کن مشکلاتت رو با شوهرت حل کنی

از کجا بفهمم شوهرم واقعا دوستم داره 

ببخشید از کجا میدونین که نامزدتون دوست نداره

♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊‍ ♂️♂️
نامزدم نیست شوهرمه ده ساله شوهرمه با محبت جنس مخالف سریع یه حالتی میشم 

ببخشید شما سریع یه حالتی میشین بعد شوهرتون اینجا چطور مقصره

واسه هر مردی نازو  اشوء اگه درست نوشته باشم

عشوء 

مرده شور هر چی زبان فارسی رو ببره 

مرد با محبت نرم میشه نه خ .. بشه

تعصبی روم نداشت میدونم،میخواستم ببینم برداشتم درست بوده یا نه

ببخش فکر کنم بد حرف زدم باعث ناراحتی تون شدم

هر انسانی شخصیت خودشو داره

من عصبی میشم ولی شخص دیگه شاید نشه

از دوستان من هستن که اینطور شخصیتی دارن

از بحث و درگیری پرهیز میکنن

شاید طرف شما هم همینطوری باشه

همون طور که غیرت زنو مرد نداره

تعصب داشتن هم نداره شما خودتونو جاش بزارین اگه تو همون شرایط بودین چه واکنشی نشون میدادین

از حرفای من نتیجه گیری کلی نکنین

ببخش فکر کنم بد حرف زدم باعث ناراحتی تون شدم هر انسانی شخصیت خودشو داره من عصبی میشم ولی شخص دیگه ...

بله با شما موافقم،اتقاقا طرف مقابل من همینطوره که گفتین،اهل بحث و درگیری نیست،مشکلی پیش بیاد سعی میکنه آروم حلش کنه،منتهی من اون شب عصبی بودم بد برداشت کردم،با این حال ممنونم که جواب دادین😃🥰

بله با شما موافقم،اتقاقا طرف مقابل من همینطوره که گفتین،اهل بحث و درگیری نیست،مشکلی پیش بیاد سعی میک ...

خواهش میکنم خواهر گلم

شاید جسارت باشه خدمت تون 

ولی به نظر من مرد  های که مشکلات شون رو سعی میکنن اینطوری حل کنن تو زندگی مشترک آدم های خوبی هستن و با همسرشون سعی میکنن مدارا کنن

تا با تندی ودرگیری با همسرشون برخورد کنن

انشالله همیشه شادو خُرم باشین کنار هم و لبتون خندان

شبو روزگار خوش  👋👋🤝🙏 

خواهش میکنم خواهر گلم شاید جسارت باشه خدمت تون  ولی به نظر من مرد  های که مشکلات شون رو ...

نه نه چه جسارتی،خیلی هم درست گفتین،چون بابت همین اخلاق زیاد دعوامون نمیشه،اگرم بشه زود رفع میشه،درست گفتین شما🌻ان شاءالله🌷خیلی ممنونم از لطفتون همچنین🌻