2777
2789
منم خیلی ناراحتم محل زندگیم از خانوادام دوره الان امدم شهر اونا پیششون ولی فردا باید بر گردم ام ...

گویا شرایط مشابهی داریم با این تفاوت که برای من برنامه جور نشد برم شهرمون سر بزنم و چند ماهه ندیدمشون ولی شما الان کنارشونی پس غنیمت بدون و لذت ببر واسه منم دعا کن

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طرف شوهرم محبت نمیبینم 

باور کن اینجور چیزا پیچیدست فکرتو مشغول نکن حرف کسی رو هم گوش نکن 

اینطور که بعضی ها میگن طرف خیانت کاره  بهت توجه نمیکنه ایجورا هم نیست

مشکلات زندگی مشرک زیر یه سقف رو نمیشه  این طور حل کرد اگه باهاش صحبت کنی بهتره 

♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊‍ ♂️♂️
چرا دید اونا کلا راحتن خودشم خیلی آدم خوبیه  حس امنیت انگار اولین بار بود برام  من از طر ...

مثه تو فیلما بود وقتی خیلی ناراحتی و انتظارشو نداری یکی میاد بازوتو میگیره و با دست میزنه پشتت که غصه نخور درست میشه کم نیار خیلی خوب بود 

نمیدونم همین بود ولی این حرکت و جملش خیلی آرومم کرد من وقتیناراحتم معمولا شوهرم دعوام میکنه یا داد میزنه 

😄🤕

میخند هان 

اون سر شکسته منه  🤕  

🤪🤪😜😜

♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊‍ ♂️♂️
باور کن اینجور چیزا پیچیدست فکرتو مشغول نکن حرف کسی رو هم گوش نکن   اینطور که بعضی ها میگ ...

میگم آقایون حتی خونسرد ترینشون واسشون راحته که کسی به نامزد و زن آیندشون فحش ناموسی بده؟ :/ اونم به خاطر کاری که خودشون کردن

میگم آقایون حتی خونسرد ترینشون واسشون راحته که کسی به نامزد و زن آیندشون فحش ناموسی بده؟ :/ اونم به ...

سوالی بود   حرفتون  🤔🤔

گویا شرایط مشابهی داریم با این تفاوت که برای من برنامه جور نشد برم شهرمون سر بزنم و چند ماهه ندیدمشو ...

ان شالله عزیزم هرچه زودتر بری دیدنشان  

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40