2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار درمانم عزیزم میکروبیولوژیستم

موفق باشید عزیزم😍😍😍

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
آقا هستی ؟

یه کمی آقا هستم

بستگی داره بخوایی بهم بتوپی یا بگی ایجا چیکار میکنی یا هر سوال دیگه

مردا عوضی اَنو و....

♂️♂️♡حاجی این راهی که داری میری تا تهش خودتی و خود اونی که تا تهش باهاته پاهاته👣👣👣♂️♂️عاقل تا پی پل می گشت دیوانه پا برهنه از آب گذشت🏊‍ ♂️♂️

امروز خونه خالم بودم خیلی خونگرم و خوبن شوهرم خالمم آدم باحالیه امروز که راجع به یه مشکلی باهاشون مشورت میکردم و خیلی خیلی ناراحت بودم بعد کلی مشورت و راهکار آومد کنارم دست گذاشت رو شونم که به هیچی فکر نکنم و درست میشه همه چی یه حس عجیبی بهم دست داد 

اگه خانم هستی باید بگم که خیلی از ادمها در خیلی از زمانهای زندگی ترس از تنهایی دارن

دست به هر کاری میرنن

به هر رفاقتی که تنها نباشند

محبت ببیند

و این شروع ماجرای اوناست

چون طرف مقابل میدونه و اذیت میکنه خصلت ادمه دیگه

خیلی وقتا ادم دوس داره بمیره 

ولی بعد که زمان میگذره اتفاقای خوبی هر چند کوچیک ک برات بیفته میگی واااای من واسه چه کسایی جه جیزایی جوش میزدم

میگم قضاوت کنین... اگه سر یکی از کارای نامزدتون کسی بیاد صدتا فحش ناجور بهتون بده ولی نامزد شما واسش مهم نباشه ناراحتی نداره؟ اونم کسی فحش داده باشه که دعوات باهاش این باشه که چرا همش بهش پیام عاشقانه میدی :/