2789
عنوان

خسنگی 😭😭😭

82 بازدید | 11 پست

کار کردن تو خونه هم مصیبتیا نویسنده باشی بازم خواب نداری یاد پروژه هات میوفتی دوست داری گریه کنی خدایا😭😭😭کارهای خونه پروژه ها اوففف🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️حتی وقت غذا خوردن هم ندارم‌😔😔😔

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نویسنده + پروژه 

یعنی چی !؟

کدوم پروژه!!؟؟

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
منم از خستگی و کمر درد ضد درد خوردم‌ باقیه کارامو گذاشتم فردا ...خیلی فشار رو ما خانوماست دیده هم نم ...

دقیقا آدم روانی میشه 

نویسنده تولیدمحتوا سایت های مختلف

تو سایت!

کدوم سایت!؟

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
آبجی نصف شب چه سوالاتی خداوکیلی همه شو توضیح بدم😂😂😂😂😂😂😂

وا سوال پیش میاد، اونم احتیاج به توضیح خاصی نیست عزیزم

آدرس سایت کپی کنی بدی ام حل بود 😆

خوب دوست نداری نده اجباری نیست 

فقط خواستم برم ببینم، مگه غیر اینکه شما دوست دارید زحماتتون رو ببینن و حمایت کنن!؟

وا سوال پیش میاد، اونم احتیاج به توضیح خاصی نیست عزیزم آدرس سایت کپی کنی بدی ام حل بود 😆 خوب دوست ...

نه من سابقه نویسندگی داشتم بعد اوکی دادن آگهی زده بودن باید تولید محتوا نگارش علائم اختصاری فارسی علائم سئو رو بلد باشی تو دیوار هم هست من از دیوار پیدا میکنم خیلی بعضی هاشون میگن ویرایش با برنامه پاک نویس بعضی براشون پاک نویس مهم نیست من با دونفر الان کار میکنم سطرها پارگراف ها باید مختصر مفید باشه بعد اولش نمونه کار میخوان باید کار تولید محتوا رو بلد باشی 

نه من سابقه نویسندگی داشتم بعد اوکی دادن آگهی زده بودن باید تولید محتوا نگارش علائم اختصاری فارسی عل ...

مرسی بابت توضیحی که دادین، امیدوارم موفق باشید گلم😘😍