zariزری مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 209 عنوان سر گیجه 78 بازدید | 7 پست دوسه روزه حالت ضعف و سرگیجه دارم کمر درد و کلیه درد و لکه بینی هم دارم نمیدونم مشکل از کجاست 1400/11/05 | 02:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلووشا عضویت: 1400/10/16 تعداد پست: 2225 شاید باردار هستید کتاب ها برای من راه حل های جادویی برای از یاد بردن غم هام هستن 💫📚
samavati عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 1674 کلیه دردی سابقه شودارم،دردش میزنه ب کمر وشکم،ومعده چون مرتب باید کلیه اب بهش برسه وگرم باشه 1تست کامل بده ازکلیه ومثانه وکیسه صفرا انشالاخیره..اماواسه سرگیجه گلاب بخور 1یا2قاشق.تومایعات مصرفیت،چای. غذا..خوبه وارامش بخش.. کاربر آقا..کاربر آقا..تنهــــــا چیــــــــزی که بایـد از زندگـــی آمــــوخت فقــط یــک کلمـــــــه اسـت” میگــذرد “امـــــا جان میگیرد تا بگـــــذرد👌بزرگترین ترس زندگیم اینه ک اون لحظه ک ب آرزوهام رسیدم هیچ احساسی نداشته باشم،هیچی،خالی🙄🙄☹
zariزری مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 209 کلیه دردی سابقه شودارم،دردش میزنه ب کمر وشکم،ومعده چون مرتب باید کلیه اب بهش برسه وگرم باشه 1 ... اره حالت ضعف دارم مثل گرسنگی
zariزری مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 209 شاید باردار هستید نه دوهفته پیش پریود بودم ولی لکه قهوه ای دارم
samavati عضویت: 1400/10/29 تعداد پست: 1674 اره حالت ضعف دارم مثل گرسنگی تست قبلن ندادی؟ازکلیه ومعده کلاتست کامل شامل جفت کلیه ومثانه وکیسه صفرا،وروده ،کبدواینامیشه 1باربرو چکاپ بده راحتشو کاربر آقا..کاربر آقا..تنهــــــا چیــــــــزی که بایـد از زندگـــی آمــــوخت فقــط یــک کلمـــــــه اسـت” میگــذرد “امـــــا جان میگیرد تا بگـــــذرد👌بزرگترین ترس زندگیم اینه ک اون لحظه ک ب آرزوهام رسیدم هیچ احساسی نداشته باشم،هیچی،خالی🙄🙄☹
zariزری مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 209 تست قبلن ندادی؟ازکلیه ومعده کلاتست کامل شامل جفت کلیه ومثانه وکیسه صفرا،وروده ،کبدواینامیشه 1باربرو ... پارسال دادم چکاپ کامل