2777
2789
عنوان

از هرچی زن اطرافشه بدم میاااااد

366 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من حدود ۳ ساله نامزدم.. البته پدر و مادرش هنوز منو نمیخوان میگن فعلا عقد نه.. در واقع دلشون میخواد این وصلت سر نگیره.. کلا از اینا بگذریم..نامزدم این اواخر یه جوری شده نمیدونم ایراد از منه یا ایراد از اون شما قضاوت کنین.. البته اینم بگم هرموقع خواستم رابطمونو تموم کنه نزاشته میگه من واقعا میخوامت غیر تو هیشکیو نمیخوام..از صبح ساعت ۷ میره سر کار تا ساعت ۸ شب؛ وقتی میرسه خونه خیلی کم برا من وقت میزاره در حد چارتا پیام و ۱۰ دیقه تلفنی بعدشم میگه خیلی خستم میره میخوابه..هی بش غر میزنم میگم منم آدمم توجه میخوام میگه من شرایط زندگیم اینه.. من همش وقتی میره سر کار چکش میکنم چه زنگ چه ویدیو کال، حتی بیرون میره ویدیو کال میگیرمش.. بم میگه تو شکاکی به من چرا ولی دیگه این اواخر هیچی نمیگه هرچقدم ویدیو بگیرمش..من خیلی حسودیم میشه اگه زنی بیاد اطرافش حتی زن داداشش یا بخواد از دستپخت اون تعریف کنه.. سر اینم بحثمون شده میگه اخلاقتو درست کن..روز زن هم هیچی برام نگرف گف وقت نشد و حالا هنوزم که عقد نکردیم..کلا لجم گرفته خیلی.. شما بگین ایراد از کیه؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میره بیرون ویدیو کال میگیری ک چکش کنی؟

اسیر گرفتی؟

شورشو دراوردید بعضیاتون اه

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

عزیزم شما ب خیلی از چیزا اشاره کردین

یک : خانوادش هنوز نمیتونن شمارو هضم یا به عبارتی قبول کنن

دو:  خب خودتون ام گفتین صبح ۸ میرن شب هشت میان خب واقعا خسته هستن و شرایط صحبت ندارن

سه: شما هنوز همسر عقدی ایشون نیستید 

چهار: حتی اگه همسرشون بودین هم نباید ناراحت باشین از عدم تهیه ی هدیه از جانب ایشون

پنج : حسودی به جاری از الان نشون میده شما افکارتون بسیار منفیه و باید رو خودتون کارکنید

شش: درباره ی این وصلت کمی بیشتر فکر کنید چون با خواسته های شما شرایط این آقا هیچ وجه اشتراکی نداره.