۳۵۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 2154 عنوان شیرخشک نوزاد 74 بازدید | 10 پست دوستان اگر نوزادی از بدو تولد شیرخشکی بشه باید بریم دکتر اطفال و براش نوع شیرخشک رو تجویز کنه یا اینکه فقط،بریم داروخونه و شیر خشک ی برندی ، هرچی که بود بگیریم؟ 1400/11/05 | 00:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aretmis عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 9876 احتیاحی به دکتر نداره خودت میتونی بخری فقط باید شیرخشک به بچه ات بسازه دکتر که از بدن بچت خبر نداره باید ببینی اسهال یا یبوست نگیره.من هم ببلاک، نان، آپتامیل، بیومیل پلاس، سوپرامیل رو امتحان کردم
۳۵۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 2154 احتیاحی به دکتر نداره خودت میتونی بخری فقط باید شیرخشک به بچه ات بسازه دکتر که از بدن بچت خبر نداره ... شما شیرخشکی بود از بدو تولد ؟
۳۵۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 2154 بله الان پبشنهاد شما کدومه که هم مقوی تر از بقیه باشه هم اینکه به بچه بسازه و خوب وزن بگیره با توجه به تجربتون لطفا کمکم کنید
aretmis عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 9876 الان پبشنهاد شما کدومه که هم مقوی تر از بقیه باشه هم اینکه به بچه بسازه و خوب وزن بگیره ... بیومیل پلاس یا سوپرامیل عالیه هم چربه هم خوب وزن میده
۳۵۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 2154 بیومیل پلاس یا سوپرامیل عالیه هم چربه هم خوب وزن میده ممنونم عزیزم از راهنماییتفقط اینکه این دوتا اون مشکل یبوست ویا اسهال رو ایجاد نمیکننمنظورم نسبت به نان یا برندهای دیکستببخشید انقد سوال میپرسمچون میخاستم برم پزشک اطفال اما دیدم تجربه شما بیشتر بکارم میاد
aretmis عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 9876 ممنونم عزیزم از راهنماییت فقط اینکه این دوتا اون مشکل یبوست ویا اسهال رو ایجاد نمیکنن منظورم نسبت ... خواهش میکنم ببین عزیزم شیرخشک بستگی به بدن نوزاد داره شاید مثلا به بچه ای نان بدی یبوست بگیره ولی به بچه های دیگه بدی مشکلی براشون پیش نیاد.بیومیل پلاس و سوپرامیل برای بچه من نه یبوست اورد نه اسهال باید امتحان کنی ببینی بدنش بهش چی جواب میده
۳۵۳۴ مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 2154 خواهش میکنم ببین عزیزم شیرخشک بستگی به بدن نوزاد داره شاید مثلا به بچه ای نان بدی یبوست بگیره ولی به ... مرسی عزیزم از راهنماییهای مفیدتخدا نگه داره خودت و نی نی گلت باشه انشالا🤲
aretmis عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 9876 مرسی عزیزم از راهنماییهای مفیدت خدا نگه داره خودت و نی نی گلت باشه انشالا🤲 ممنون گلم همچنین شما🥰😍