2777
2789
عنوان

حیوان آزاری

219 بازدید | 22 پست

همسایه ساختمون روبرو دختر و زنشو از دست داده دخترش یه سگ هاسکی داشته الان سگه بد بخت بالای چندین هفتست توی بالکن گذاشته یه زیر سفره ایی انداخته که معلوم نشه حیوونو چه بلایی سرش میاره مدام زوزه میکشه توله هم هست دل ادم کباب میشه صداشو میشنوه به ۱۱۰ زنگ زدم اصلا نیومدن در خونشم میریم یه ربع میبره تو خونه صداش قطع میشه دوباره میزارش تو بالکن چیکار کنم؟ دلم خیلی میسوزه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای نگو...

من اصلا میبینم ی حیوون تشنه یا گشنه لب خیابون وایساده چیزی همراهم نداشته باشم بهش بدم تا یه هفته فکرم درگیره،عذاب وجدان میگیرتم اینارو میخونم یا یه چیزایی ک میبینم دلم کباب میشه💔

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
سگ شناسنامه دار خوبه  شاید بی ربط باشه حرفم ولی لطفا به سگای ولگرد غذا ندین چون تاپیک سگ بود ...

چرا؟!

تو مرا آزردے...کہ خودمـ کوچ کنمـ از شهرت! تو خیالت راحت-! می‌رومـ از قلبت;) مے‌شوم دورترین خاطره در شبهایت! تو به من مے‌خندی و به خود مےگویے:باز مے‌آید و مےسوزد ازین عشق ولی...برنمےگردم،نه! مےروم آنجا کہ‌دلے بهردلے تب دارد! عشق زیباست و حرمتـــ دارد:))❤️✨
چرا؟!

چون دستکاری تو قانون طبیعت انجام میدیم ناخواسته،جمعیتشون زیاد میشه و از شهرا میزنن بیرون میشن شکارچی،در مقابل انسان مظلوم‌نمایی میکنن ولی به جمعیت حیوانات وحشی آسیب میزنن نمونش شکار یوزپلنگ که گونه کمیابه،تو کشورای پیشرفتم اینو به همه مردم گفتن اینجام چون طی چند سال اخیر جمعیتشون زیاد شده رسانه ای کردن،یه سرچ ساده بزنین گوگل نوشته کاملتر

من همان آینده حال مغرور توام
اونام موجود زنده ان چرا غذا ندیم

به گونه حیوانات وحشی به شدت آسیب میزنن،یه نمونشم زادو ولد با گرگه به خاطر زیاد شدن جمعیتشون که پدیده ای به اسم گرگاس به وجود میاد و چندین انسان به خاطر همین پدیده جونشونو از دست دادن

من همان آینده حال مغرور توام

ما تو کوچمون یه سگ ماده بود سه تا بچه اورد تو زمستون پارسال بود...

من همیشه ولسشون غذا میذاشتم ظرف آب و...

بچه هاش تو سرمای شب یکم زوزه میکردن،بعد همسایمون توله هاش ک هنوز شیر میخوردن و تو جعبه انداخت برد:)

شب سگه مادره اومد دید بچه هاش نیستن زوزه میکشید...

گفتم قطعا این زوزه مادرش،اینکارش یه جا بهش برمیگرده...

حدود یه ماه بعد با همون ماشینش تصادف کرد:)

البتع خد عوضیش هیچی نشد :|