2777
2789
چه فرقی میکنه؟ چرا برای شخصیت یه آقا بد نیست؟

بد هست.

اما اکثراً آقایون با این کاراشون شخصیتشون را حفظ نمیکنن و برای روح و روان خودشون ارزش قایل نیستن ، دلیل نمیشه چون اونها هر کاری میکنن زنان هم به اسم برابری شخصیت خودشون را خورد بکنن.

برابری یعنی مرد برتر از زن نیست زن برتر از مرد نیست و از حقوق انسانی یکسانی برخوردارن  

درسته

منم نگفتم کسی از اون یکی برتر یا اون یکی پایین تره🙏

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه خوب نیست‌. هر آدمی باید شخصیتش را حفظ بکنه ، اگر مردی هرز میپره‌، دلیل نمیشه زن هم خودش رو برابر ...

اگ چیزی اشتباهه باید برای هر دو جنسیت اشتباه باشه 

البته بستگی به اینم داره ک تعریف جامعه از کار اشتباه چی باشه

نه خوب نیست‌. هر آدمی باید شخصیتش را حفظ بکنه ، اگر مردی هرز میپره‌، دلیل نمیشه زن هم خودش رو برابر ...

کسی نگفت هر کاری مرد های خراب کردن ما هم بکنیم

ولی داریم میگیم به همون اندازه که واسه یه زن بد شمرده میشه باید واسه مرد هم بد شمرده بشه

نه اینکه یه قول استارتر به زنه بگیم هرزه به مرده بگیم زرنگ یا شیطون...

چه کارایی مثلا ؟

دوست دختر داشتن برای پسره میشه زرنگ بودن هر چقدر بیشتر پسره زرنگ تر 

روابط قبل ازدواج برای پسر میشه تجربه و حتی خود خانما میگن پسر بی تجربه خوب نیست 

رفت و آمد برای آقایون عادیه هر ساعتی که باشه کسی حرفی پشت سرشون نمیزنه 

و خیلی چیزای دیگه که جا نمیشه اینجا 

و اینا برای خانما میشه بی بند و باری و بی حیایی و هر.. بودن

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
بد هست. اما اکثراً آقایون با این کاراشون شخصیتشون را حفظ نمیکنن و برای روح و روان خودشون ارزش قایل ...

اگر آقایون انجام میدن خانما هم میتونن انجام بدن 

همونطور که برای خانما بده برای آقایون هم بده

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
کسی نگفت هر کاری مرد های خراب کردن ما هم بکنیم ولی داریم میگیم به همون اندازه که واسه یه زن بد ش ...

من ندیدم به مردی که هرز میپره بگن شیطون و زرنگ.

هرزه هرزس!

شاید هم در اطراف من اینطور نیست.

اگر آقایون انجام میدن خانما هم میتونن انجام بدن  همونطور که برای خانما بده برای آقایون هم بده

بله ، همون اندازه که برای یک زن بد هست ، برای مرد هم بده .

ولی دلیل نمیشه چون مردا هرز میپرن ،‌ زنها هم هرزه بشن ، میشه؟!

دوست دختر داشتن برای پسره میشه زرنگ بودن هر چقدر بیشتر پسره زرنگ تر  روابط قبل ازدواج برای پسر ...

اوکی، مرسی 

🌿🌱 گمان می‌کند اگر بگریزد، نجات یافته است، دریغا که اندوه انسان بودن ، سنجاق است بر سینه ی آدمی ...🌿🌱.