2777
2789
عنوان

ترک پوستی

91 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من رو باستم کلی ترک پوستی دارم جوری که پره کلش بااونا هیچ مشکلی ندارم ولی امروز دیدم پشت زانوهام همه قرمز شده یا سفید تروخدا اگه راهی میشناسید بگید من هنوز سنم خیلی کمه برا این چیزا😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه الان دیدم پونصد هزار تومنه وسع مالیم به اون نمیکشه

با کربوکسی تراپی و ... هم خوب میشه ولی میگن دردناکه

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces

عزیزم اگر‌میتونی در حد ۲۰ ۳۰۰ هزارتومن خرج کنی یا از جای مطمئن روغن نارگیل خوراکی  بخر

یا ۳ ۴ تا نارگیل بخر خودت روغتشو بگیر که مطنن باشی خالصه

هرشب برو حموم وقتی اومدی درخد دوسه تا قاشق غذاخوری روغن نارگیل و یکم گرم کن توش اگر توسنتی  ژل یکی دوتا کپسول ویتامینe رو خالی کن و ماساژ بده رو اون قسمتا فقط درحدی داغ باشه که پوستت نسوزه

اینکارو اگر هرشب به مدت یکماه تکرار کنی خودت نتیجشو میبینی باقیشو با اشتیاق انجام میدی

کجاهات استریا داری؟؟ چندکیلویی؟

من هیلدام ، دختری شجاع و مهربون                                                         عضو اکیپ علمی تخیلی
عزیزم اگر‌میتونی در حد ۲۰ ۳۰۰ هزارتومن خرج کنی یا از جای مطمئن روغن نارگیل خوراکی  بخر یا ۳ ۴ ...

شما امتحان کردید جواب داده؟روی باسنه بیشتر دیگه تقریباً باهاشون کنار اومدم ۵۱کیلیو