2821
2789
عنوان

معرفی کتاب

74 بازدید | 16 پست

بچه ها نمایشگاه آنلاین کتاب تهران مثل اینکه از دیروز شروع شده که من به کتاباش یه نگاهی انداختم ولی خوشم نیومد.. تخفیفم نداشتن هیچکدوم

رفتم دیدم دیجی کالا تخفیف گذاشته واسه یه سری کتابا تا ۸۰ درصد:/

بعد چند تا خریدم که الان اسمشونو میگم (البته لیستم طولانی تر شد ولی چون این اولین بارم بود آنلاین کتاب میخریدم گفتم امتحانی چندتا بزنم)

دختری که رهایش کردی-رمان

قلعه حیوانات-راستش ژانرشو نمیدونم از نظراتم چیزی نفهمیدم

هزار خورشید تابان-رمانه درباره‌ی رنج های مردم افغانستان و اینا که کتاب بادبادک باز از همین نویسنده رو من تعریفشو زیاد شنیدم واسه همین اینو زدم

انسان در جست و جوی معنا-روانشناسی

برتری خفیف-روانشناسی

کتابایی که توی لیست خرید بعدیمن اینان:

بادبادک باز

سه جلدی من پیش از تو، پس از تو، باز هم من

راز ف.ال ورق-یه چیزی شبیه دنیای سوفی هست

دزیره

ربه کا

آیدا در آینه

جین ایر

بر بلندی های بادگیر

--------------------------

حالا اگر هرکدوم از اینارو خوندین ممنون میشم نظرتونو بگین

و اگر کتاب دیگه ای خوندین و پیشنهاد میدین، بگین که بقیه هم استفاده کنن

و اگر درباره‌ی کتابای دیگه سوال و نظری دارین بپرسین که کسایی که خوندن راهنمایی کنن

بادبادک باز و هزار خورشید تابان فوق العاده ست.پشیمون نمیشی

ربکا و اون سه جلدی جوجو‌مویز هم خیلی دوست دارم

❌این اکانت غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح و تبعیض بین کاربران بایکوت میکنم.❌ همه برابرند، اما بعضی برابرترند_جورج اورول🖤🥀وه که طبل اخلاق میزنید و نقاره ایمان، و هردوان به مسخره میگیرید. لعنت بر شما._بهرام بیضایی🖤🥀بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید/نامرد نامردم اگر مردان شما هستید/بوسید باید خاک پاهای شغادان را/امروز وقتی رستم دستان شما هستید/از رهروان حضرت ابلیس خواهم بود/تا بندگان برحق یزدان شما هستید/ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ!/من نیستم انسان اگر انسان شما هستید_راحیل رایومند🖤🥀ما وارثان دردهای بیشماریم/ما گریه های چشمهای انتظاریم/ما سرزمینی دور و تنها در غباریم/ما چیزی به غیر از غم، به غیر از هم نداریم/ما حسرت یک خنده دنباله داریم/ما خسته از این روزهای بیقراریم_حسین غیاثی🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده/وز ماتم سرو قدشان سرو خمیده/در سایه گل بلبل ازین غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده_عارف قزوینی🖤🥀چه جوانانی! اسماعیل، میبینی؟ چه جوانانی! بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند و موهای صورت پسرها هنوز درنیامده و دخترها را میبینی؟ چه پاهای لطیفی دارند... جنگ است اسماعیل!_رضا براهنی🖤🥀 باش تا نفرین دوزخ از تو چه سازد/که مادران سیاهپوش/داغداران زیباترین فرزندان آفتاب و باد/هنوز از سجاده ها/سر برنگرفته اند!_شاملو🖤🥀سلامت را نمیخواهند پاسخ گفت/سرها در گریبان است/کسی سر بر نیارد کرد پاسخ گفتن و دیدار یاران را/نگه جز پیش پا را دید، نتواند/که ره تاریک و لغزان است/تگرگی نیست، مرگی نیست/صدایی گر شنیدی صحبت سرما و دندان است/زمین دلمرده، سقف آسمان کوتاه/غبارآلوده مهر و ماه/زمستان است_اخوان ثالث🖤🥀این ضحاکی است که مارهایش به چشم نمیایند... زیرا که آن [مارها] خاص بود بر ضحاک؛ اما فقط ضحاک نبود بدین خوی ضحاکی؛ و ضحاکخویان همگی بر تختند. آری ضحاک به نامهای دیگری همچنان سر است و بر سر است!_بهرام بیضایی🖤🥀هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد/هم رونق زمان شما نیز بگذرد/ای تیغتان چو نیزه برای ستم دراز/این تیزی سنان شما نیز بگذرد/چون داد عادلان به جهان در بقا نکرد/بیداد ظالمان شما نیز بگذرد/این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید/نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد/پیل فنا که شاه بقا مات حکم اوست/هم بر پیادگان شما نیز بگذرد_سیف فرغانی🖤🥀

کیمیاگر هم قشنگه

دوستان لطفا امضامو بخونید کاری بود درخدمتم

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از بین اینا من پیش از تورو خوندم ک انقد بد و آبکی ترجمه شده بود هیچ حسی ازش نگرفتم و پشیمون شدم از خریدش

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

مغازه خودکشی هم همین چند دقیقه پیش تموم کردم خوشم اومد ازش.

کتابای فردریک بکمن هم خیلی عالین.مخصوصا مردی به نام اوه

❌این اکانت غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح و تبعیض بین کاربران بایکوت میکنم.❌ همه برابرند، اما بعضی برابرترند_جورج اورول🖤🥀وه که طبل اخلاق میزنید و نقاره ایمان، و هردوان به مسخره میگیرید. لعنت بر شما._بهرام بیضایی🖤🥀بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید/نامرد نامردم اگر مردان شما هستید/بوسید باید خاک پاهای شغادان را/امروز وقتی رستم دستان شما هستید/از رهروان حضرت ابلیس خواهم بود/تا بندگان برحق یزدان شما هستید/ای لکه های ننگ بر پیشانی تاریخ!/من نیستم انسان اگر انسان شما هستید_راحیل رایومند🖤🥀ما وارثان دردهای بیشماریم/ما گریه های چشمهای انتظاریم/ما سرزمینی دور و تنها در غباریم/ما چیزی به غیر از غم، به غیر از هم نداریم/ما حسرت یک خنده دنباله داریم/ما خسته از این روزهای بیقراریم_حسین غیاثی🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده/وز ماتم سرو قدشان سرو خمیده/در سایه گل بلبل ازین غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده_عارف قزوینی🖤🥀چه جوانانی! اسماعیل، میبینی؟ چه جوانانی! بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند و موهای صورت پسرها هنوز درنیامده و دخترها را میبینی؟ چه پاهای لطیفی دارند... جنگ است اسماعیل!_رضا براهنی🖤🥀 باش تا نفرین دوزخ از تو چه سازد/که مادران سیاهپوش/داغداران زیباترین فرزندان آفتاب و باد/هنوز از سجاده ها/سر برنگرفته اند!_شاملو🖤🥀سلامت را نمیخواهند پاسخ گفت/سرها در گریبان است/کسی سر بر نیارد کرد پاسخ گفتن و دیدار یاران را/نگه جز پیش پا را دید، نتواند/که ره تاریک و لغزان است/تگرگی نیست، مرگی نیست/صدایی گر شنیدی صحبت سرما و دندان است/زمین دلمرده، سقف آسمان کوتاه/غبارآلوده مهر و ماه/زمستان است_اخوان ثالث🖤🥀این ضحاکی است که مارهایش به چشم نمیایند... زیرا که آن [مارها] خاص بود بر ضحاک؛ اما فقط ضحاک نبود بدین خوی ضحاکی؛ و ضحاکخویان همگی بر تختند. آری ضحاک به نامهای دیگری همچنان سر است و بر سر است!_بهرام بیضایی🖤🥀هم مرگ بر جهان شما نیز بگذرد/هم رونق زمان شما نیز بگذرد/ای تیغتان چو نیزه برای ستم دراز/این تیزی سنان شما نیز بگذرد/چون داد عادلان به جهان در بقا نکرد/بیداد ظالمان شما نیز بگذرد/این نوبت از کسان به شما ناکسان رسید/نوبت ز ناکسان شما نیز بگذرد/پیل فنا که شاه بقا مات حکم اوست/هم بر پیادگان شما نیز بگذرد_سیف فرغانی🖤🥀

به به عالیه  مبارکت باشه 

اکثرش رو خوندم 

کتاب‌های خالد حسینی خیلی خوبه 

دزیره هم خیلی خوبه 

فقط بلندیهای بادگیر سلیقه من نبود خیلی بر خلاف گفته ها اثر چندان قوی ای نیست 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
از بین اینا من پیش از تورو خوندم ک انقد بد و آبکی ترجمه شده بود هیچ حسی ازش نگرفتم و پشیمون شدم از خ ...

آره مهمه ترجمه‌ی خوبی باشن و از انتشارات به درد بخور

اگه کتابی رو خریدین و از ترجمه و سایر مواردش راضی بودن لطفا انتشاراتشم بگین

جز انسان در جستجوی معنا همشون رو خوندم

فقط یه چیزی بگم کتاب های دیجی کالا اونایی که خیلی زیاد تخفیف دارن ترجمه های خوبی نداره

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
مغازه خودکشی هم همین چند دقیقه پیش تموم کردم خوشم اومد ازش. کتابای فردریک بکمن هم خیلی عالین.مخصوصا ...

من چند صفحه اول مردی به نام اوه رو خوندم ولی سلیقه‌م نبود

آره مهمه ترجمه‌ی خوبی باشن و از انتشارات به درد بخور اگه کتابی رو خریدین و از ترجمه و سایر مواردش ر ...

زنی پشت پنجره نشر البرز بد نبود

کتابای نشر هرمس هم خوبن داستانای آگاتا کریستیو ترجمه کردن

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
جز انسان در جستجوی معنا همشون رو خوندم فقط یه چیزی بگم کتاب های دیجی کالا اونایی که خیلی زیاد تخفیف ...

الان بخاطر نمایشگاه روی اکثر کتابا تخفیف گذاشته

سعی کردم بگردم از بین همونا اونی رو که نظرات مثبت بیشتری داشته بزنم