2777
2789

نه دروغه همش همینا میگن واکسن ترسنامه

سلام اگر. هموطن خود را دوست دارید این پیام را به او برسانید
هرکسی هر سوالی تو هر زمینه ای داره درسی، پزشکی، کرونا، مذهبی، حقوقی قضایی، موبایل کامپیوتر و... بیاد تو گروه های مشکات رایگان بپرسه  توی تلگرام هست

آیدی شم اینه

@meshkat_group1 

منظورت همون امپوله که میزنن تو نخاع ؟

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلع

نزنی ها مامان من زده عوارض بالایی داره 

بعد 7سال زایمان هنوز کمرش دردمیکنه حتی یه مدت پدرم میخواست شکایت کنه بعد ولش کردیم حوصله دادگاه و دوندگی نداشتیم

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂
هیچ بی حسی  رو داخل نخاع نمیزنن . کنارش میزنن در واقع

نمیدونم والا من مث شما با تجربه نیستم که دقیقا کجا میزنن خواهر شنیده بودم همون دورو برا میزنن 😂

اصلا ایران به هیچ روشی طبیعی زایمان نکنین یه لحظه فکر کنین چرا خود دکترا هیچ کدومشون جز سزارین از این روشا زایمان نمیکنن اگه خوب بود خودشون طبیعی زایمان میکردن همشون سزارین میکنن درنتیجه پس سزارین بهترینه ایران