بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میدونم چقدر اعصابت خورده.از کسی که بهش اعتمادداشتی رکب خوردی.ولی از این به بعد برات تجربه بشه.همین موضوعو بهانه کن قطع ار تباط کن بعدش ی نفس راحت میکشی و به درست میرسی
بچه ها من یه دوستی داشتم کلا خیلیییی دوسش داشتم یعنی نگاهش کنی فکر میکنی بزغاله معصوم هست ولی امروز فهمیدم چه نارو هایی ک بهم نزده کلی بهم دروغ گفته منو تو بهترین وقتم از درس خوندن انداختهههه 😭😭و خودش کلیییی پیشرفت کرده زمانی ک من ۱۰۰بودم اون ۰بود از وقتی با اون دوس شدم اون ۱۰۰جوری ک قطعا امسال پزشکی میاره من صفرمممم یعنی نمیدونید چطوری سرمو شیره مالیده😭😭😭 دلم خیلی شکست آخه خیلیییی دوسش داشتم قدر خواهرم بخدا فردا امتحان دارم نخوندم انقدر اعصابم خ نمیدونم چیکار کنم من خر باز دوسش داشتم امروز دیگ حالم بد شد چن تا مطلب دلی نوشتم گذاشتم وضعیتم دیده به روم نیاوره اسکرینشو میزارم ببینید چی نوشته فقط بگید چیکار کنم بخدا حالم انقدر بده دارم بالا میارم چیکار کنممم من خر چیکار کنم بسوزه😭😭😭💔