2777
2789
عنوان

الان میاد خونه چی بگم بهش

192 بازدید | 15 پست

بپه ها تاپیک قبلم کسی نیومد😑همسرم هرچیزی ک ب درد بخوره و از جایی دسیده باشه میده ب این و اون.مثلا کارت بنزینو استفاده نکردیم چند ماه که بریم مسافرت دامادشون گرفت ازمون.الان کارت بن رستورانو داد ب دوستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظامی همسرت؟

مردا همه همینن مام بنزین و استفاده نکرده بودیم  بریم مسافرت رفته داده ب همکارش بعد میگ گفته همش ۳۰ تا میزنم اخه تو از کجا میدونی فقط ۳۰ تا میزنه🥲

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
من خودم رستوران نرفتم ک غریبه بره اخه😢

الان نگو

چندروز دیگه بگو انقد دلم میخاد برم رستوران،اصلا هم به پولش فکر نکن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

من خودم رستوران نرفتم ک غریبه بره اخه😢

چرا این کارو می کنه دلیلشو ازش پرسیدی؟همچین ادمی دیدم ولی ایشون دیگه کاراشون دیگه خیلی غیر عادیه

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖

شیوه حرف زدنت را عوض کن 

نگو به دوستت نده .بهش بگو چقدر دوست دارم باهم بریم رستوران ...مهارت ارتباط با همسر ..ویسهای حفظ اقتدار مرد را تو کانال تنها مسیر ایتا بگیر گوش کن ...خیلی راضی بودن ..به او اعتراض نکن احساس نیاز خودت را بگو.

الان نگو چندروز دیگه بگو انقد دلم میخاد برم رستوران،اصلا هم به پولش فکر نکن

بخدا ی ماه پیش گفتم اسم همون رستورانم اوردم و گفت بریم گفتم بذا شارژ کنن بعد الان تا شارژ شد داد ب دوستش

چرا این کارو می کنه دلیلشو ازش پرسیدی؟همچین ادمی دیدم ولی ایشون دیگه کاراشون دیگه خیلی غیر عادیه

زیادی بخشندس از منو خودش میکنه میده ب بقیه بعد میگه نترس ضرر نمیکنیم

بخدا ی ماه پیش گفتم اسم همون رستورانم اوردم و گفت بریم گفتم بذا شارژ کنن بعد الان تا شارژ شد داد ب د ...

حنما نباید با اون کارت برید

آزاد ببره ...پولشو بده حالش میاد سرجاش،به نظرم روش زندگیت رو عوض کن

انقد خرج باز کن که دیگه بخشش نکنه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

شیوه حرف زدنت را عوض کن  نگو به دوستت نده .بهش بگو چقدر دوست دارم باهم بریم رستوران ...مهارت ا ...

بخدا گفتم.یه ماه پبش گفتم الان ک وقتشه داده ب اون

3 سال هی گفتم دلم مسافرت میخواد 2 سالشو خواهرش و شوهرش هرروز خونمون بودن نمیشد جایی بریم 1 سالم انقد ازمون تیغیدن ک ازینور بوم افتادیم

حنما نباید با اون کارت برید آزاد ببره ...پولشو بده حالش میاد سرجاش،به نظرم روش زندگیت رو عوض کن ان ...

همون دیگه بدبختی من دلم نمیاد میگم گناه داره دو شیفت کار میکنه😑