2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه تجربه نگهدارشو بگین و اگه امکانش هس عکسشو بزارید

سعی کردم عکسش رو بذارم. نمی دونم چرا آپلود نمیشه. هر وقت میسر شد می ذارم.

یه لهاسا آپسوی ۲ سال و ۲ ماهه به اسم لئو 

نگهداریش برای من که فوق العاده راحت و لذتبخشه و عین بچه م می مونه. اگه سوال خاصی مد نظرتونه بپرسین

من گُنگ خواب دیده و عالم تمام کر / من عاجزم زگفتن و خلق از شنیدنش
سعی کردم عکسش رو بذارم. نمی دونم چرا آپلود نمیشه. هر وقت میسر شد می ذارم. یه لهاسا آپسوی ۲ سال و ۲ ...

اشکال نداره . اگه امکانش هس میشه بگید خرج ماهانش چقدره و این که در ماه چه چیزی خرجش میشه 

و اینکه زیاد واق میزنه؟

[QUOTE=223864247]اشکال نداره . اگه امکانش هس میشه بگید خرج ماهانش چقدره و این که در ماه چه چیزی خرجش میشه  و ای ...[/QUOTE 

واکسن سه گانه داره که سالی یه بار باید تزریق بشه و قرص ضدانگل که هر ۳ ماه یکبار بهش داده میشه.

غذای روزانه ش هست که لئوی من اصلا و اصلا کنسرو و غذای خشک لب نمی زنه و بدغذاست و توی خونه براش رون مرغ و برنج و هویج آب پز می کنم و بهش می دم. ماهی یه بار من می برمش کلینیک می شورنش و ناخن هاش رو کوتاه می کنن و چک میشه. نمی تونم یه رقمی بگم به عنوان هزینه ی ماهانه واقعا. ولی اصلا هزینه ی سنگینی نیست. حالا ما کلی براش لباس و عروسک و... می خریم و با این وجود باز هزینه ش اصلا چشمگیر نیست

در مورد سروصداش هم لئوی من انقدر پر سرو صدا نیست ولی کسی از پشت در حتی حیاط هم رد بشه می فهمه و پارس می‌کنه ولی شبها اصلا سر وصدا نداره و می خوابه با خودمون تا صبح