2777
2789
عنوان

شغل

54 بازدید | 4 پست

خانما من زبان خوندم و مدرس زبانم. ولی خب بعد از اینکه دخترم بدنیا اومد تدریس نکردم واینک بگم چون اموزشگاه کار میکردم واقعا خیلی کم بودحق التدريس. حالا میخوام تو حیطه ارایشگری. مث ناخن کار یا کاشت مژه. یه کاریو یاد بگیرم ولی میخوام بدونم هزینه ای ک برای اموزش و وسایل بخواد تقریباچقد. و اینک بگم نمیتونم سالن جدا بزنم. میخوام داخل سالن کسی کار کنم یا مثلا تو خونه یا هرچی. میشه اگ اطلاعاتی دارین راهنمایی کنید؟   

بستگی داره گلم گوگل سرچ کن به عنوان مثال کلاس برای آموزش کاشت ناخن برات موسساتی که آموزش میدن با هزینه دوره و کلاس رو مینویسه و اینجوری دستت میاد و خیلی از این موسسات مشاوره هم فکر میکنم داشته باشن میتونی ازشون بپرسی تا دقیق راهنمایی کنن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

توگوگل بزنی پیدا میشع گلم

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز