2777
2789
عنوان

در چ حالید؟!😟😟

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 77 پست
خابم میاد یذره خابیدم و پاشدم سرماخوردم شوهرمم کل پتورو کشیده روش سردمهههههه

شرمنده سوال واسم پیش اومد،شما که الان میخابید شب چطور خوابتون میبره!!

هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

خیلی سخته زندگی متاهلی .من قرار ازدواج کنم .میترسم درگیر بچه اینا بشم افسرده نشم 🤐

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دهنمو سرویس کرده دلم میخاد گریه کنم از دستش  فرش خریده دونه ۳۵میلیون دیونه هست پول حروم می‌کنه ...

ماشاالله شغلش چیه 

بله منم داداشم بسیار کله خرابه دست روگرونترینا میزاره ولی بگم انقد ماشاالله خوش روزیه بس دل شاد میکنه

خوبه ولی اینقدر هم لزومی نداره کارفرش ماشینی رومی کنه

بله ولی باید بشینی توجیحش کنی من تو زندگی باهمین مردایی به همه چی میرسونمشون همه چی ولی خب کلا کله خراب هستن توخراج همسرم بسیار محتاط وبیخوده تخریب ولی من گوش نمیدم و کار خودمو میکنم الیته با پولای خودمه بیشتراا

😂😂دیگ کسی ک ۲ صبونه میخوره ناهارش میمونه برا الان 😫

خوب ۲ ناهار بخور دیگه صبحونه چیه 

فکر کن ساعت ۲ ظهر نون و پنیر و چایی شیرین🥲

به نظرم همه‌ی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحه‌ی زندگیمون قرار بدیم   هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..