2777
2789

لک قهوه ای؟چقدر بود لکت؟زیاد یا کم

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشد

پس جای نگرانی نیست . لک قهوه ای اصلا ترس نداره . چون خون کهنس رحمت داره جا باز میکنه . منم اوایل اینطوری شدم استراحتم نکردم شیافم نذاشتم خوب شدم . 

من نمیدونم این دکترا مدرکشونو از کجا گرفتن سر هر چیزی زرتی شیاف میدن .. 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
پس جای نگرانی نیست . لک قهوه ای اصلا ترس نداره . چون خون کهنس رحمت داره جا باز میکنه . منم اوایل این ...

چی کنم حالا شیاف استفاده کنم یا نه گفت ده شب استفاده کن😞

دکتر گفت اگه علایم سقط داشتی برو بیمارستان وگر نه برو غربالگری علایم‌نداشتم رفتم غربالگری گفت حامله ...

ای وای انشالله اینسری یه نی نی صحیح و سالم خدا بزاره بغلت

خوردن یا نخوردنش فرقی نمیکنه همون اول حاملگی از ادم خون میگیرن سطح پروژستررن و میسنجن کسی ک احتیاج داشته باشه میدن . اما اونجا کلا ب همه میدن .شما بخور. این لک ها طبیعیه . خون روشن باشه  خوب نیس

اگه گف استفاده کن بذار حتما

کار از محکم کاری عیب نمیکنه

و اینکه همه مثل هم نیستن..یکی کلی کار میکنه آخرم چیزی نمیشه ولی یکی دیگه رحمش آماده نیس با یه ذره ناپرهیزی راحت رد میکنه

شیافو بذار تا وقتیم لک میبینی کاملا استراحت کن  عزیزم که بعدا خودتو سرزنش نکنی

اگه گف استفاده کن بذار حتما کار از محکم کاری عیب نمیکنه و اینکه همه مثل هم نیستن..یکی کلی کار میکن ...

خیلی حس بدیه همین دو روز پیش سونو کرد گفت یه ساک حاملگی خوشگل داری چه ذوقی کردم😞

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز