2777
2789

من دوتا از دندونام روکش میخواست نیاز داشت به جراحی لثه

درد نداره چون بی حس میکنه ولی بعدش تا ۱ هفته بخیه بود بعد بخیشو درآورد.. ولی خب چرا دروغ بگم تو این یک هفته خیلی اذیت شدم فقط سوپ میخوردم

تازه بعد ارتودنسی لثه های بالام کلا جراحی میخواد واسه خط لبخند

من دوتا از دندونام روکش میخواست نیاز داشت به جراحی لثه درد نداره چون بی حس میکنه ولی بعدش تا ۱ هفته ...

اره منم فردا نوبت دارم کلا لثه هام جراحی لازمن واسه خط لبخندم

استرس دارم 

بعدش دندونت ورم کرد؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای روکش دندونم جراحی انجام دادم لثم رو باز کردی ریشه دندون رو بازدید کرد بعد بخیه زد هم از رو هم داخل من اصلا چیزی متوجه نشدم. بعدم یه یخ داد بهم باید میذاشتم هی برمی‌داشتم. برای من ورم نکرد روی بخیه ها هم پانسمان داشت. ولی بعد از اینکه بخیه هامو کشیدم باید اون قسمت ها رو با مسواک بین دندانی مسواک میزدم که هربار خونریزی داشت و درد شدید 

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
من دوتا از دندونام روکش میخواست نیاز داشت به جراحی لثه درد نداره چون بی حس میکنه ولی بعدش تا ۱ هفته ...

بخیه کرد چجوری بود؟ مشخصه میشه ک بخیه شده 

بخیه هارو کشید درد داشت؟؟

اره منم فردا نوبت دارم کلا لثه هام جراحی لازمن واسه خط لبخندم استرس دارم  بعدش دندونت ورم کرد ...

خودم خیلی حس نمیکردم ورم داره ولی برای روکش گفت نهایت ۱۰ روز صبر کن تا ورمش تموم شه..

فردا بیا بهم بگو جراحیت چجوری بود

برای روکش دندونم جراحی انجام دادم لثم رو باز کردی ریشه دندون رو بازدید کرد بعد بخیه زد هم از رو هم د ...

یا خدا من میترسم فردام نوبت داره

بعد ببخشید ی سوال دیگه کار ب عادت ماهیانه ک نداره؟؟

یا خدا من میترسم فردام نوبت داره بعد ببخشید ی سوال دیگه کار ب عادت ماهیانه ک نداره؟؟

نه ربطی نداره. یعنی فکر نمی‌کنم. قبلش حتما یه چیزی بخور که فشارت تنظیم باشه. ببین منم شدیدا میترسیدم طوری که همکاری با دکتر زجرآور شد برام ولی وقتی تموم شد با تعجب گفتم تموم شد! ؟؟؟ گفتن آره. کنار دکتر هم یه پرستار بود که تمام خون و آب و اینا رو با ساکشن جمع میکرد

نقاش و معمار و خیاطم... سوالی بود درخدمتم.خدا جوووون بابت این استعداد ازت ممنونم  
نه ربطی نداره. یعنی فکر نمی‌کنم. قبلش حتما یه چیزی بخور که فشارت تنظیم باشه. ببین منم شدیدا میترسیدم ...

عععع خداکنه واسه منم راحت باشه اسمش خیلی ترسناکه جراحی لثه 

بعد دکتره ب من گفت لثه هات افتادن باید ی سری ازش برداشت