2777
2789
عنوان

دلم شکسته،🥺

124 بازدید | 13 پست

سلام بچها منو شوهرم دیشب رفتیم بیرون بعد گوشی شوهرم زنگ خورد من فهمیدم کیه اون گوشی رو کج کرد گفت فلانیه (اسم الکی گفت) منم گفتم فهمیدم کیه چرا دروغ میگی هیچی نگفت بعد زنگ زد جلو من بهش صداشم کم کرد رسمی باهاش حرف زد هر چی گفتم بزن بلندگو نزد بعد گفت خیالت جمع شد منم قهر کردم باهاش هرچی حرف میزد جوابشو ندادم

خلاصه برگشتیم چیزی نگفتم قهر بودم تا نیم ساعت پیش بهش گفتم چرا شمارش حذف کردی ‌و بعد من با آرامی حرف میزدم ولی اون بلند شد کتکم زد

خدایا نمی‌دونم چه عدالتیع که اونا کیفاشون میکنن آخر سرم من باید کتک بخورم 

خدا لعنت کنه زنایی که زندگی ها مارو خراب میکنن,,😭😭😭

کی بوده؟؟؟ 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دیشب ثبتش کرده بود تو گوشیش بیمه پاسارگاد بعد حذفش کرد شماره رو

یعنی با یک زن دیگه در ارتباطه؟؟؟ 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
قبلاً ازش دیده بودم چن وقت هیچی نبود منم فضولی نمی‌کردم ولی دیدم اون زنگ زد بعد قطعش کرد گفت فلانیه

کاش همونجا گوشیشو میگرفتی وشمارشو برمیداشتی

2790
2778
2791
2779
2792