2777
2789
عنوان

قهر با نامزد

292 بازدید | 24 پست

تاپیک قبلمم بخونین۰😔  واسه کارش یا کنجکاوی  یا هرچی رفته تو گروه توی پی وی یه خانمه ک رقیبش بوده و سوالشو ج داده و خانمه گفته بیا واتساپ اینم رفته.خانمه شماره شخصیشو داده و خلاصه هرروز حرف و سوال کاری میپرسن و نامزدم  از همش اسکرین گدفت بمن نشون داد.  

من نمیخاستم حساسیت نشون بدم گفتم باشه بیخیال ولی ول نمیکرد.همش میگفت خیلی پیام میده و سوال میکنه و ول نمیکنه و اینا..انگار میخاست تحریکم کنه و ویسای خانمه رو میفریتادبمن.منم گفتم تو بدتم نمیاد انگار جرا رفتی پیوی.  اخرشم دعوام شد و گفتم اینجوری من ۱روزم ارامش ندارم اونم گفت بیشعوری ک من هرچی هست فرستادم و ربطش میدی ب خرابی. اصلا من خانوم بازم!  اینو ک گفت دیگ کات کردیم همو بلاک . حالم بده چکارکنم؟؟ بنطرتون تند رفتم یا حق داشتم؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خودش با افتخار داره میگه خانوم بازم😐 خیلی هم حق داشتی ب نظرم

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹
خب خودش با افتخار داره میگه خانوم بازم😐 خیلی هم حق داشتی ب نظرم

اونو شاید از لجش گفت چون زیاد بحث کردیم اما خیلی تحریکم کرد ...  حتی ویس زنه رو فرستاد ک‌گفت این خط شخصبمه اونو پاککن اینو ذخیره کن من ناراحت شدم...  ولی بنطرم‌اون کیف میکنه

چکارباید میکردم

دیگ ولش کن آدم زندگی نیست اگ براش ارزش داشتی اصلا حرف نمیزد ینی چی این مسخره بازیا ک حرف بزنی بعد برای نامزدت بفرستی من باشم شوهرمو همونجا خفه میکنم

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃
مشکل از نامزدته کسی که نامزد کرده باید دور این کاراشو خط بکشه حق داری ناراحت باشی

منم بهش همینو گفتم  گفت تو عشقمی این همکارمه دارم ازش خط میگیرم و خط میدم و فلان