2821
2789
عنوان

سحر و جادو

97 بازدید | 14 پست

سلام دوستان ممتون میشم راهنمایی کنین ما حدودا ۴ سال پیش شهرمونو عوض کردیم و اومدیم یه شهر دیگه واسه زندگی

یکی از فامیلامون که خاله مادرم میشه خیلی بدش اومد ما اومدیم اینجا دلیلشم نمبدونم بعد تو این خونه کلی دعوا کردیم کلی با همسایه ها مشکل داشتیم بعضی وقتا انقدر دعوا میکردیم و خونه انرژی منفی میگرفت دوست نداشتم تو خونه وایسم ممکنه سحری جادویی چیزی انجام داده باشه یا ربطی نداره تجربه شما چیه

ممکنه

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فک کردم میگی ما 4 سال پیش شوهرمونو عوض کردیم😑

امضام و دیدی واسه شادی روح پدرم (عبدالکریم پسر رفیا) صلوات یا فاتحه ای بفرست😔💔دلم تیکه تیکه شده. قلبم زخمی زخمی شده. روحم مرده ی مرده شده. لاقل اون‌یکی دنیای پدرم نورانی باشه. اینجا نشد. اون خیلی به مادرش خدمت کرد. وقتی مادربزرگم و بغل کرد و برداشت، قلبش گرفت. براش صلوات و فاتحه بفرستید.باشه؟ 😭سخت نیست ک براتون😭😔🖤💔بذارید دل منم یه ذره شاد بشه😔
یعنی چی میتونی بگی کدوم شهر  مگه شهر رو خریده  آخه به اون چه  من همچنان مغزم هنگ ...

به خدا نمبدونم اصلا کلا لج شد باهامون انگار پا گذاشتیم رو خط قرمزش تا قبلش خیلی رفتارش خوب بود اما کلا عوض شد

چه ربطی داره...تو خونتون قرآن زیاد بخون،اسفند دود کن،سعی کن هرچیزی که باعث میشه با همسایه هاتون دعوا کنید رو رعایت کنید...جای پارک،یا سرو صدا یا هرچی..بعضی محله ها همسایه ها یه کم بی اعصابن.. سعی کن با همسایه ها سلام علیک داشته باشی گاهی حلوایی چیزی نذری ببری براشون..خیلی هم صمیمی نشی امار ندی و نگیری..در حد رابطه سطحی و دوستانه..که یه حرمتی بینتون باشه نیان سر هر چیزی در خونتون..سرت تو کار خودت باشه آزار نداشته باشی یا هرچیزی میشه فوری نری در خونه همسایه تذکر بدی و..چرا باید دعواتون شه..

دنبال خرافات نباش

برای اینکه دلت قرص شه با انگشت رو در و دیوار خونه ات بنویس بسم ال..الرحیم..تو کاملشو بنویس

تو خونه ات گلاب بپاش

ایت الکرسی هر روز بخون زیارت عاشورا بخون حدیث کساء بخون صلوات با صدای بلند بگو به شوهرت بگو اگر نماز میخونه نماز صبح و مغرب رو با صدای بلندتر بخونه تو پشت بوم اذان بگه روزی ۵۰ ایه قرآن بخون با صدای بلند البته..شیاطین از خونتون فرار میکنن..بعد کرونا هم جلسه قران بزار بزار تو خونه ات برکت بیاد و فرشته ها رفت و امد کنن..

برای اینکه دلت قرص شه با انگشت رو در و دیوار خونه ات بنویس بسم ال..الرحیم..تو کاملشو بنویس تو خونه ...

شوهر ندارم مرسی از راهنماییتون راستش بخاطر این میگم جادو چون حس میکنم خیلی داریم بدشانسی میاریم بازم ممنون

شوهر ندارم مرسی از راهنماییتون راستش بخاطر این میگم جادو چون حس میکنم خیلی داریم بدشانسی میاریم بازم ...

به بابات داداشت یا هر مردی که شنیده شدن صداش توسط نامحرم گناه نشه بعدا😅

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز