2777
2789
عنوان

گلوم درد میکنه

166 بازدید | 24 پست

بچه ها کرونا از گلو درد شروع میشه ؟؟ 

خیلی اعصابم داغونه 😭😭😭

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

😔😔😔

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

خیلیا مریض شدن عجیبه واقعاً

منم دیروز گلو دردم شروع شد امروز بدن درد و سر درد وحشتناک

تازه پنجشنبه هم جراحی دارم نمیدونم با این وضع میشه عمل کرد یا نه😶

نر بوگندو نه درخواست دوستی بده نه ریپلای کن فهمیدی یا بیام حالیت کنم عقب مونده

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیلیا مریض شدن عجیبه واقعاً منم دیروز گلو دردم شروع شد امروز بدن درد و سر درد وحشتناک تازه پنجشنبه ...

وای من خیلی سرم شلوغه اصلا هم نمیتونم مرخصی بگیرم 

کرونا باشه بدبخت میشم 😭😭😭

من تمام علائم کرونارودارم رفتم تست دادم منفی بود😕

خداروشکر 🙏🙏

وای من خیلی سرم شلوغه اصلا هم نمیتونم مرخصی بگیرم  کرونا باشه بدبخت میشم 😭😭😭

منم نمیتونم جراحیمو بندازم عقب 😭😭

نر بوگندو نه درخواست دوستی بده نه ریپلای کن فهمیدی یا بیام حالیت کنم عقب مونده

یعنی هرکی گلوش درد کنه کرونا داره

نمیدونم والا 

مال بعضیا میگفتن با گلو درد شروع شده 😭😭

منم نمیتونم جراحیمو بندازم عقب 😭😭

انشالله زودتر خوب شی 🙏🙏

نمیدونم والا  مال بعضیا میگفتن با گلو درد شروع شده 😭😭

انشااله که نیست ولی اگه باشه باید تب و لرز هم بکنی...

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  
هر گلو درد ک کرونا نیست 

هر چی باشه فقط خداکنه شدید نشه که بندازتم 

چون خیلی کار دارم 

هیشکیم ندارم بخواد بهم برسه😔😔