2777
2789
عنوان

منت گذاشتن سر خرج و هزینه

302 بازدید | 18 پست

سلام خانما 

اینجا کسی دختر مجرد که با پدر مادرش زندگی کنه هست ؟ 

پدر و مادر شما سر هزینه خورد و خوراک تون سرتون منت میزارن ؟ 

سر کلاس های چی ؟ مثل باشگاه یا کلاس های متفرقه ؟ پدر مادرتون هزینه عمل زیبایی هم میدن ؟ اگه انجام دادن سرتون منت میزارن ؟ 

اگه شوهراتون هم اینجوری هستن بنویسید . 

من پدرم سر همه خرج ها سرم منت میزاره میگه تو با این سنت باید شغل داشته باشی یا شوهر کرده باشی .میخوام ببینم عادیه یا نه ؟ 

من چند بار دنبال کار رفتم ولی کارپیدا نکردم . اهل ازدواج هم نیستم . پسر بازی و پارتی هم نمیرم . از طرفی پدرم پول کافی داره ولی برای خانواده خرج نمیکنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دختر نوجون دارم،والا بیشتر هزینه های خوته الان برا اونه ،شوهر م‌معتقده آنقدر باید به دختررسید و پر و بال داد و محبت کرد که دنبال محبت جای دیگه نگرده ،هیچ منتی هم‌نیست 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌

من بلافاصله بعد تموم شدن درسم رفتم سرکار دو ساله یه هزار تومنی نگرفتم از پدرم یک سال کل پس اندازمو طلا گرفتم امسال هم بینی مو عمل کردم هیچ پولی هم از پدرم نگرفتم چون خودم دلم نمیاد بگیرم شمام اگ بتونی بری سرکار دستت تو جیب خودت باشه خیلی بهتره با این فشار اقتصادی 

اره من به محض اینکه فارغ التحصیل شدم سرکار رفتم

مامانمم شاغل بود بیشتر مامانم بهم پول میداد

خرج خورد و خوراک و خونه هم کاملا با بابام بود

پول عمل زیبایی و اینچیزا که اصلا نمیدادن 

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
نه منت نمیذارن.. آزادی کافی بهت میدن؟

چون اونا بهم پول میدن مجبورم به حرفشون گوش بدم چون بعدش لج میکنن پول بهم نمیدن . 

بابام بهم‌میگه هر کاری میخوای بکنی با پول خودت بکن من پول برای خوشگذرونی اینا نمیدن . حتی پول برای لباس زمستونی هم نمیده 

2790
2778
2791
2779
2792