2777
2789
عنوان

چند روز قبل از موعد بی بی چک نشون میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7402 بازدید | 216 پست
انشالله به زودی نتیجه بگیری 

مرسب عزیزم 😘 همچنین

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچقدر اعصاب آدم رو خورد کنه باز ماه بعد وسوسه میشه بذاری.... کور شدیم به خدا بس که زل زدیم بهش به ا ...

سلام عزیزم خوبی؟ انشاالله که بارداری 🤲من هم امروز روز ۴۵ پیریودمه هنوز پریود نشدم.

چون تنبلی دارم و پلی کیستیکم سابقه داره دیر پریود شم چند روز پیش بی بی گذاشتم منفی بود. ولی تا یه لیوان آب میخورم زود میرم دستشویی  از دیشب هم کلیه درد پهلو درد دارم روی شکمم هم درد میکنه امروز حالت تهوع داشتم  ببخشید بالا اوردم .کلیه هامو گرم کردم با شال بستم دراز میکشم آروم میشه تا بلند میشم درد میگیره ،صبح میخوام برم آزمایش خون بدم دعا کن برام عزیزم🌹🤲

هرچقدر اعصاب آدم رو خورد کنه باز ماه بعد وسوسه میشه بذاری.... کور شدیم به خدا بس که زل زدیم بهش به ا ...

😂😂😂واسه منو شوهرم میره میبینه بعد میندازه میره 

بعدش بیچاره میاد ناز منو میکشه 

شمام همسرت عجله داره ؟ 

😂😂😂واسه منو شوهرم میره میبینه بعد میندازه میره  بعدش بیچاره میاد ناز منو میکشه  شمام ...

من بارداری دوم هستم و چون یه بچه دارم شوهرم زیاد منتظر نیست.ولی نگرانه که مشکلی نباشه و باز دکتر و دوا درمون نخواد

انشالله که بارداری عزیزم.. امروز هم بی بی زدی؟ 

انشاالله🤲 

نه امروز نزدم،فردا دیگه میرم آزمایش.

دوستم حامله شده تا هفته ششم بی بی زده منفی بوده تا رفته آزمایش خون داده مثبت بوده، شاید برای منم بی بی نشون نمیده آزمایش بدم مشخص بشه