sorenah2000 مدیر عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 عنوان چند روز قبل از موعد بی بی چک نشون میده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 7402 بازدید | 216 پست این ماه روزهای 13و 14و 17و 18 اقدام کردم و دل تو دلم نیست اصلا نمیتونم صبر کنم فردا 23 دوره هست بی بی چک بذارم جواب میده؟ 1400/11/04 | 14:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 چندسالتونه بچه ی اولته ؟ ۳۱ ،بله، شما چطور آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 انشالله سه تامونم این ماه باردارمیشیم ببخشیدامروز روز ۱۶ پریودم هست امروز روز تخمک گذاریم میتونه با ... سیکلت اگه سی روزه باشه بله امروزه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 انشالله سه تامونم این ماه باردارمیشیم ببخشیدامروز روز ۱۶ پریودم هست امروز روز تخمک گذاریم میتونه با ... ترشحات آبکی کشدار شفاف شبیه سفیده تخم مرغ از علایم تخمک گذاریه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
a1372 عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 845 ترشحات آبکی کشدار شفاف شبیه سفیده تخم مرغ از علایم تخمک گذاریه اره گلم همین ترشحات دارم
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 منم بچه ی اولمه ۲۳ سالمه چندوقته اقدامی آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 [QUOTE=227557713]سیکلت اگه سی روزه ۳۲ روزه هست گلم حساب کن چهارده روز قبل از پریود جدیدت میشه تخمک گذاری،اپلیکیشن مینت رو نصب کن عالیه آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
آگینه عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 680 چندوقته اقدامی ماه های قبل جدی نبود این ماه جدی بود لتروزولم خورده بودم شما چی
sorenah2000 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 من روز یازده دوره فقط اقدام داشتم امروز یک روز فیل از موعد پریودمه بیبی چک خط دوم کمرنگ انداخت برام مبارکت باشه عزیزم برای من و دوستم سانی جون هم دعا کن این ماه امیدوار بشیم. من جمعه موعدمه
sorenah2000 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 منم بچه ی اولمه ۲۳ سالمه سنت کم هست فرصت زیاد داری انشالله که میشه
sorenah2000 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 ماه های قبل جدی نبود این ماه جدی بود لتروزولم خورده بودم شما چی لتروزول رو دکتر بهتون داد؟؟ آخه گفتی اقدام جدی نداشتی تا الان و دکتر بعد چندماه اقدام جدی و ناموفق دارو میده!!!
sorenah2000 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 589 من روز یازده دوره فقط اقدام داشتم امروز یک روز فیل از موعد پریودمه بیبی چک خط دوم کمرنگ انداخت برام خداکنه برای منم خط بندازه حتی کمرنگ
آگینه عضویت: 1400/11/10 تعداد پست: 680 لتروزول رو دکتر بهتون داد؟؟ آخه گفتی اقدام جدی نداشتی تا الان و دکتر بعد چندماه اقدام جدی و ناموفق د ... بله اما بهش نگفتم اقدامم جدی نبوده گفتم میخام زودتر باردار شم