با من هستین ؟ 😢 امیدی هست یعنی ؟ آخه میبینم خیلیا زودتر میزنن یه هاله میندازه، من هییییییچی🙃
چراامیدی نباشه اینکه زودترمیزنن هاله میندازه بستگی به میزان هورمونها داره اما من چندبارز دم تا اینکه یک هفته بعداز موعدهاله انداخت انشالله برای توهم مثبت میشه عجله نکن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی بیا بی بی زدم منفی بود 😞 پس فردا موعدمه، اگه باردار بودم یه هاله نباید مینداخت ؟
سلام عزیزم ببخشید که من دیگه یه مدت نی نی سایت نیومدم بس که اعصابم خورد شد... ایشالا روز موعدت مثبت بشه برات من که تا دو روز به موعد منفی بود و یه روز زودتر پریود شدم
گفتم عزیزم ، پس فردا موعدمه, امروز بی بی زدم منفی بود ، یه نفر تو یه تاپیک دیگه امروز بی بی زده بود ...
آره واستا روز بعد موعد بزن... شنبه بزنی خوبه بنظرم... مارک بی بی چکت چیه؟ مال من ویور بود... فرداشب لیله الرغائب هست واست دعا میکنم به آرزوت برسی تو هم واسه من دعا کن... میگن دعای بنده در حق بقیه زودتر مستجاب میشه.. اگه خدا بخواد فردا روزه میگیرم