2777
2789
عنوان

چند روز قبل از موعد بی بی چک نشون میده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7402 بازدید | 216 پست
تو تاپیک هات دیدم سونو رفتی بنظرت منم برم دکتر برام سونو بنویسه که متوجه بشم کی تخمک آزاد میشه تا اق ...

نه من سونو رو بخاطر پولیپ رفتم ، آخه قبلا پولیپ داشتم بعد دکتر سونو داد که اگه هست عمل کنم ، ولی افتاده بود خداروشکر ، 

بعد دیگه سونو که دادم خودش همه چیزها رو چک کرد و نوشت 

الان تحت نظر پزشک مگه اقدام رو شروع نکردی ؟ 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من سونو رو بخاطر پولیپ رفتم ، آخه قبلا پولیپ داشتم بعد دکتر سونو داد که اگه هست عمل کنم ، ولی افت ...

نه عزیزم چون پریودم منظم هست دیگه شروع کردم و فقط دوماه قبلش فولیک اسید خوردم

نه عزیزم چون پریودم منظم هست دیگه شروع کردم و فقط دوماه قبلش فولیک اسید خوردم

کلا یه چکاب قبل از بارداری بده ، هم خودت هم شوهرت ، شاید اسپرم شوهرت ضعیفه که چندماه طول کشیده ، شاید خدای ناکرده لوله هات بسته شده نیاز به عکس رنگی باشه ، حتما برو تحت نظر پزشک 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
ولی این ماه اگه بشه بیشتر اقدام خواهم داشت

انشاالله همین ماه باردار میشی 

کلا یه چکاب قبل از بارداری بده ، هم خودت هم شوهرت ، شاید اسپرم شوهرت ضعیفه که چندماه طول کشیده ، شای ...

ماه های قبل اقدام نداشتم چون شوهرم نمی‌خواست فقط روز های امن رابطه داشتم مثل جلوگیری طبیعی... این ماه اولین بار بود که اقدام داشتم. ولی خوب درست میگی اگه این ماه هم نشد میرم دکتر

ماه های قبل اقدام نداشتم چون شوهرم نمی‌خواست فقط روز های امن رابطه داشتم مثل جلوگیری طبیعی... این ما ...

کلا همیشه قبل از هر بارداری باید بری چکاب ، یوقت خدای نکرده تیروییدت کم کار یا پرکار نشده باشه یا مثلا ویتامین های بدنت بخصوص دی و بی کم نشده باشه که اینها به شدت تاثیر داره رو جنین 

حالا انشالله که به زودی خبر بارداریتو بهم بدی ، ولی من جات باشم همین ماه بعد از پریود اول چکاب میرم ، بعد دو سه ماه اقدام میکنم بعد اگه خدای نکرده نشد میرم عکس رنگی

بخدا اینقدر از این دکتر اون دکتر رفتم که روندش رو حفظ شدم 😅😅 ناراحت نشی یوقت چون خودم خیلی اذیت شدم بهت گفتم گلی

دکتر به من گفت تا سه ماه دیگه اگه باردار نشدی بیا عکس رنگی برات بنویسم 

آخه من یکسال درگیر درمان عفونت بودم ، گفت یوقت خدای ناکرده لوله هات چسبندگی پیدا نکرده باشه ....

توکل به خدا انشاالله که نیازی نباشه

شما باردار شدی ؟

من دو روز دیگه موعدمه ،امروز بی بی چک زدم منفی بود ، حالا تا ببینم چی میشه 

هیچ ناامیدی بی دلیل نیست... امشب پریود شدم و کلی گریه کردم..😭😭😭😭😭. انشالله تو عین من ناامید نشی ...

من ماه سوم اقدام ام

روز ۲۸! فک نکنم منم حامله باشم... منتظر پریودم..

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
بزارین هفته ازموعدت بگذره بعدبی بی بزن

با من هستین ؟ 😢 امیدی هست یعنی ؟ آخه میبینم خیلیا زودتر میزنن یه هاله میندازه، من هییییییچی🙃