2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیب زمینی نگینی خورد شده رو سرخ کن بعد سوسیس و سرخ کن بردار بعد رب و با ادویه جات تفت بده خامیش بره بعد با سیب زمینی و اینا قاطیش کن بعد تخم مرغ و بشکن تو ی ظرف بزن تا از لختگی دراد یکم نمک بزن بعد بریز تو موادت اگ داشتین یخورده ام پنیر پیتزا بریز روش در تابه رو بزار زیرشم کم کن ک تخم مرغا بگیره پنیرتم اب سه بعد برش بزن با سس کچاب تند و خیار شورو گوجه نوش جووون😋😋😋😋

قراره ی دخمل خانوم خشمل بیاد تو زندگیمون   لطفا برا سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرست 🙂کاربری دوممه🙄

کوکو 

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

ناهار ساده سیب زمینی تخم مرغ ابپز میکنم با نمک فلفل سیاهو کره میکوبم با گوجه خام میخوریم

قاطی پلو کته میکنم تا اون اماده بشه قلقلی یا گوشت چرخ کرده میپزم با ترشی

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

ی نون لواش میزارم تو تابه روش قارچ زیتون گوجه پنیر پیتزا تخم مرغ ادویه میریزم درشو میزارم اروم بپزه بد نیس طعمش

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.