مامان سونوی ان تی واجبه ک بدیم .من اصلا یادم نیست واسه پسر اولم این سونو رو دادم .میدونم اختلالهای کروموزومی بررسی میکنه از اسمشم میترسم میگم نکنه چیزه بدی بگه بم ☹ کسی بوده تو ان تی بهش گفته باشن مشکل هست بعد چکار کردن ؟ اثن اونا ک سونو ان تی دادی دکتر چی گفته بهتون
عزیزم بروحتما اگه خدایی نکرده مشکلی باشه باید آمینیوسنتز بدی نگرانم نباش ولی رفتنت خیلی به صلاحته
من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر مشکل ارثی نداشته باشید در اکثر مواقع بچه ها سالمن.
بنظرم حتما بروووو
خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
هر کی سلامت بچه اش براش مهمه و دوست داره بچه بدون سندروم داون به دنیا بیاره میره سونو انتی و هر کی براش اختلال مهم نیست و پول تو جیبش مهمه این غربالگری ها رو نمیره تازه سونو تنها نیس ازمایشش هم هست
من سر هردو بچم سونو ان تی دادم.ریسک سندروم داشتن.آمینو و سلفری دادم خداردشکر سالم بودن.لازمه ک بدی.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم
وقتی بعد سونو ان تی مشخص بشه ک بچه خدای نکرده ریسک بیماری داره باید انجام بشه.آمینو از آب دور جنین گرفته میشه.سلفری به ازمایش خون سادس.
من مادر نميشوم تا فرزندم را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم