2777
2789
عنوان

ی سوال

110 بازدید | 13 پست

دوستان شما یا اطرافیانتون رژیم تعیین جنسیت گرفتین؟نتیجه داده؟از چندماه قبل رژیم باید گرفته بشه مثلا اگ من از امروز ک ۴بهمن رژیم و شروع کنم تا کی باید ادامه بدم  میشه اگ تجربه ای دارین یا دیدین دراختیارم بزارین

نهایت از ۳ماه قبل ،۲ماه هم خوبه. ولی هر دوتون باید رعایت کنین نتیجه ۱۰۰٪نیست تا ۹۰ درصد جوابگویی ...

واقعا ۹۰درصد جواب میده؟؟ خب من الان شروع کنم اسفندماه دیگ میتونم اقدام کنم؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا اینطور نیست

فقط ivf هست که میشه جنسیت رو تعیین کرد

ما بقی در ایده ال ترین حالت ممکن ۱۸ درصد افزایش شانس میدن

یکی لز نزدیکاننون رژیم بارداری پسر گرفت خداروشکر ۲تا پسر هم آورد پشت سرهم البته تو سن بالا هم بود.

یکی دیگشون کاملا هر دو رعایت کردن ۴۰ روز بعد اقدام همون شد که میخواستن.

ومن هم رژیم گرفتم شوهرم خیلی رعایت نکرد،اقدام کردم انشاالله چند وقت بعد معلوم میشه

پیش پزشک رفتی یا از سر خود میخوای رژیم بگیری.

اگه دکتر رفتی و خودت سالمی آزمایش اسپرم از شوهرت میگیرن، اگه ضعیف باشه با۱نسخه درست میشه، اما اگه جهشش و خودش خوب باشن فقط بهت میگن چیا مصرف کنین،یا چیزارو مصرف نکنین،با ۱_۲تا ویتامین

بله با iui هم میشه تعیین جنسیت کرد ولی شانس بارداری تو iui پایین هست متاسفانه

تا۳مرتبه میشه امتحان کرد.

چون برای تعیین جنسیت اسپرم شستشو میدن و تو زمان تخمک گذاری انتقال میدن،واین بستگی به بدن طرف داره ۱بار اول میگیره ۱بار ۳میگیره.

بعد از اون میرن سراغ ivf

پیش پزشک رفتی یا از سر خود میخوای رژیم بگیری. اگه دکتر رفتی و خودت سالمی آزمایش اسپرم از شوهرت میگی ...

پیش ی ماما میخوام برم ک تعریفشو شنیدم ولی میگن رژیمش کلی هزینه داره چون داروهای ویتامین زیادی بهت میده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز