2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی من دوهفته دیگه یهو خوب میشم؟بدبختی الان فهمیدم تیروییدمم پر کاره

منم تیروئیدم پرکاره 

دکترت چی گفت بخاطر تیروئیدت؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
یعنی من دوهفته دیگه یهو خوب میشم؟بدبختی الان فهمیدم تیروییدمم پر کاره

بارداری واقعا سخته درکل هرماهش ازماه دیگه سخت ترمیشه

برای تیروئید پرکاردکتر قرص میده نگران نباش کنترل میشه 

ولی بنظرم بچه داری ازبارداری سخت تره الان من حسرت یه خواب مونده به دلم تا میتونی بخواب ولذت ببراسترس واسه بچه خوب نیست

بارداری واقعا سخته درکل هرماهش ازماه دیگه سخت ترمیشه برای تیروئید پرکاردکتر قرص میده نگران نباش کنت ...

دیر فهمیدم تیرویید دارم واسه همون نگرانم...خواهر دوتا بچه کوچیک دارم این ناخواسته بود کجا استراحت دارم با این ویار کوفتی...بچها

دیر فهمیدم تیرویید دارم واسه همون نگرانم...خواهر دوتا بچه کوچیک دارم این ناخواسته بود کجا استراحت دا ...

من ماه هفتم فهمیدم تیرویید دارم که دکترقرص دادکنترل شد.البته بادوتا بچه خدا بهت صبربده .فقط استرس نگیرکه استرس عامل همه ی مریضیاست.مثلامن اینقدراسترس شیردادن داشتم مادرشوهرم بهم استرس داد سینم شیرداشت اما نمیومد انگارترسیده بود خدا ازش نگذره بچم شیرخشکی شد.سراولی یه عالمه شیرداشتم 

من تازه فهمیدم خاک تو سرم دیر فهمیدم شب میرم متخصص...شما کی فهمیدید...دکتر چی گفته؟

منم تازه هفته ۱۰ فهمیدم ولی دکترم گفت باید ۳ هفته دیگه ازمایش بدی که نتونستم برم 

از شما چقدر کم بود تیروئیدتون؟

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
من پرکاری دارم حالا رفتن دکتر گفت تکرارش کن

منم پرکاری دارم عزیزم 

پرکاری باعث میشه تیروئیدت کم باشه 

من تکرار کردم باز کم بود