2777
2789
عنوان

این کار خوبه یا نه؟؟؟؟؟

75 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها بنظرتون کار با بیمه خوبه؟ از اینا ک کد نمایندگی میدن ک خودت کار کنی. من تموم مدارکم رو حاضر کردم حتی سفته اما دلم پیش نمیره. بنظرتون اگه ادامه بدم اینده داره؟؟؟؟ 

خوبه عزیز ولی خیلی باید حوصله داشته باشی با دیگران صحبت کنی و جذب کنی

اگر این یزگی رو داری خوبه

دریافت کنید

دوستان خانه دار که علاقه به شغل ادمین اینستاگرام و کسب درامد دارند

دختر خانم های جوان که دنبال کار هستد 

یا آرایشگر های عزیز حتما از این فرصت استفاده کنید

خوبه عزیز ولی خیلی باید حوصله داشته باشی با دیگران صحبت کنی و جذب کنی اگر این یزگی رو داری خوبه ...

کسی رو داشتی؟ اخه به من گفتن ۲۵۰بریز بابت اموزش و یه سری کارای اداری. پس بریزم براشون و برم ادامه بدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی رو داشتی؟ اخه به من گفتن ۲۵۰بریز بابت اموزش و یه سری کارای اداری. پس بریزم براشون و برم ادامه بد ...

عزیز من خودم دوره هاش رو قبلا رفته بودم

اما ادامه ندادم   چون اصلا حوصله ندارم به یک نفر 100 بار بگم تا بیاد

اما اگر بتونی جذب کنی خوبه ثلا تمام افراد یک شرکت رو جذب کنی کافی هست

کسی رو داشتی؟ اخه به من گفتن ۲۵۰بریز بابت اموزش و یه سری کارای اداری. پس بریزم براشون و برم ادامه بد ...

اره گفته بودن به من هم و شرطش این بود خودم ابتدا باید انجا بیمه شوم - کامل یادم نیست برای 5 سال پیش بود - تخقیق کن