2777
2789
عنوان

موهام

105 بازدید | 14 پست

موهام دوشاخه ای شده بود کوتاهش کردم

(یعنی دم تار موهام حالت Y به خودش گرفته و از وسط نصف شده)

بعد الان دوباره دیدم همون حالت رو به خودش گرفته 

درصورتی که من دوهفته پیش کوتاه کردم

چه کار کنم؟

لازم به ذکر که من به دم موهام بعد از حمام وقتی حالت نم دار میشه روغن زیتون میزنم که خشک نشه

و بعد سشوار میکشم و اکثرا هم می بندمش با کش مو

و شونه هم یک یا دوبار در روز می زنم

معمولا برای موهای بلند این اتفاق میفته

اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:) تُ دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش✌🏻من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏻مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشهقوی باش👊🏻دختر شکست نمی خورع🤟🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من هم و کوتاه کردم ولی باز میشه میگن باید آب زیاد بخوری

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

موهاتو کم شونه کن!

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
ممنونم ازت  حتما این کار رو می کنم مرسی

خواهش میکنم نرو با دستگاه و اینا که موخوره رو میگیره استفاده کن موهاتو میسوزونه حیفه و سعی کن موقع حمام موهاتو چنگ نزنی محکم آروم آروم بشور 

از فردا من دوتا پارچ آب می خورم  ببینم چجوری میشه کاش واقعا جواب بده

من ی روز در میون آب میخورم😐

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

تیکه می ندازی! خوب ریزش مو هم دارم و اگه بیشتر شونه کنم دیگه مو رو کله ام نمی مونه

منم موهام تا سره شونه هامه روزی یک بار شونه میزنم 

البته لخته یکبار شونه در روز کافیه

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین