2777
2789

خانوما ما قراره خونمونو عوض کنیم. الان دارن رنگ میکنن. یه بچه کوچیکم دارم ولی هیچ کاری برا اسباب کشی نکردم. البته خونه نزدیکه به اینجا و همسرم میگه اماده که بشه تمیز میکنیم و کم کم هر دفعه یکم وسایلو میبریم خودمون و میچینیم. بعدا بزرگارم اخرسر ماشین میگیریم

یعنی من الان هیچ کاری نکنم؟😑

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

استرس گرفتم کمد دیواری اینجا خییلی بزرگه اونجا رخت خوابارم به زور باید جا کنم موندم کمد چجوری بسازم چکار کنم همش میشینم فکر میکنم کار نمیکنم😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زمانم خیلی محدوده.تا ساعت دو سرکارم میرم خونه با دو تابچه مدرسه ای واقعا وقت کم میارم.مجبورم اخر هفته ها کارامو بکنم

دیشب رفتیم پرده سفارش دادیم

منم باید کم کم ببرم بچینم و یه روز بزرگارو ببریم

جمعه گفتم کارگر بیاد باهاش برم تمیز کاری کنم بعد توو کابینتیارو پهن کنم و کم کم خرده ریزارو ببرم بچ ...

من حس میکنم وسایلم اونجا جا نمیشه با این که اونجا بزرگتره، ولی کمد دیواریش خیلی کوچیکه . میگن کابینتاشم کمتره ازینجا 😶

من زمانم خیلی محدوده.تا ساعت دو سرکارم میرم خونه با دو تابچه مدرسه ای واقعا وقت کم میارم.مجبورم اخر ...

وای عزیزم برای شما سخت تره من الان سرکار نمیرم ولی در طول روز همش سرگرم بچم پنج ماهشه هوا هم سرده نمیتونم برم بیرون. پرده و کمد و کلی وسیله نیاز دارم

من حس میکنم وسایلم اونجا جا نمیشه با این که اونجا بزرگتره، ولی کمد دیواریش خیلی کوچیکه . میگن کابینت ...

یسری وسایلی که لازم نداری زیاد جمع بزار انباری

من قبلا که خونم کوچیکتر بود همینکارو کردم و الان که بزرگتر شده میارم دم دست

چاره ای نیس

یا میتونی تا نرفتی بگی کمد اضافه کنه اگه اتاقا جاشو داره

وای عزیزم برای شما سخت تره من الان سرکار نمیرم ولی در طول روز همش سرگرم بچم پنج ماهشه هوا هم سرده نم ...

اره واقعا با بچه نوزاد خیلی سخته.حالا بچه های من بزرگن تقریبا و زیاد توو دست و پام نیستن

باید کمک بگیری اگه خانوادت نزدیکتن

من که غریبم اینجا و عملا همه کارا با خودمه

یسری وسایلی که لازم نداری زیاد جمع بزار انباری من قبلا که خونم کوچیکتر بود همینکارو کردم و الان که ...

بدبختی اینه انباریم نداره🙁 همسرم میگه کمد بسازیم ولی فعلا هیچ کاری نکردیم

اره واقعا با بچه نوزاد خیلی سخته.حالا بچه های من بزرگن تقریبا و زیاد توو دست و پام نیستن باید کمک ب ...

بگردم برات واقعا اسباب کشی سخته. من مادرم میگه میام کمکت ولی اونم کمر درد داره دلم نمیاد🤕