2777
2789
عنوان

سر صبحی تبریز بندری رقصید

1403 بازدید | 108 پست

تنها بودم سردرد گرفتم

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نترس  یه کم شربت گلاب درست کن بخور بهتر میشی من کرمانشاه هستم یه مقطعی بود ماهم هرشب این بساط داشتیم  توکل کن بخدا صلوات بگو اروم میشی

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
ماهم لباس پوشیدیم اگه بازم اومدفرارکنیم بیرون آواره موندیم

من باردارم تنها بودم خیلی ترسیدم

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

دیروز که خواستم خیر سرم فرار کنم کوبیده شدم به کمد لب و دهن نمونده برام 

امروز هم کلا قفل کرده هنوز پاهام از ضعف درنیومده 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

عزیزم نترس  یه کم شربت گلاب درست کن بخور بهتر میشی من کرمانشاه هستم یه مقطعی بود ماهم هرشب این ...

چشم ممنون از راهنمایی ت

زلزله ها اکثرا توی زمستون هستند منم میترسم.  چی کار کنیم.. توی آپارتمان هستیم نمیشه فرار کرد. ...

خدا به بچه هامون رحم‌کنه

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘