2777
2789
عنوان

خسته شدمم

158 بازدید | 18 پست

اجی های گلم درد هایی دارم که خودم هرچی فکر میکنم اخر یک نتیجه درست نگرفتم من عاشق همسرمم ولی همسر من متاسفانه زندگی رو واسه منو پسرم خیلی سخت کرده یعتی مثل بقیه عادی نیستیم من نمیتونم مثل بقیه مادرا پسرم جایی ببرم بریم خرید بیردن مهمونی همش میگه تو  خونه منو پسرم افسرده شدید شدیم اخه ازصبح تاشب توخونه بچمو دیگه دارم ازدست میدم بااین مشکلات چیکار کنم اخه همسرمم درست شدنی نیست منو پسرم ببشتر خابیم زندگی تکراری خسته شدیم

زندگیم پسرمه

یعنی نمیذاره برید بیرون؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ملایمت حرف بزن باهاش خب از مضراتی که خونه موندن داره برای خودت و پسرت بهش بگو. با پسرت هم سعی کنین خونه باهم کارتون ببینین بازی کنین. آهنگ بزارین برقصین. کیک بپزین. پازل بچینین تا حوصلتون سر تره

با ملایمت حرف بزن باهاش خب از مضراتی که خونه موندن داره برای خودت و پسرت بهش بگو. با پسرت هم سعی کنی ...

چند سال تلاش کردم تا پای طلاق رفتیم ولی هی بدترشد

زندگیم پسرمه
نه اصلا 

حتی باخودش؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
خودش چند ماه درمیون فقط اونم تاخونه مامانم 

پس واسه خرید و کارهای روزمره چیکار میکنی؟

مثل آرایشگاه و ...

؟؟

چقدر سخته عزیزم