2777
2789
عنوان

دعوا

133 بازدید | 13 پست

بچها با شوهرم دعوام شد خییلی حالم بده امشب من منتظر بودم با کادو و کیک بیاد خونه هیچکدومو نیاورد گذاشتم آخر شب گلگی کردم آخه همش فک میکردم شاید میخواد سوپرایزم کنه بهش گفتم پس چرا روز مادر هیچکاری واسم نکردی کلی گریه کردم اونم گفت فک کردم کیک نمیخوایی نگرفتم کادو هم قصد داشتم بهت پول بدم(اینم بگم ک از پول گرفتن به عنوان هدیه متنفرم بابا هدیه یعنی یادگاری مگه من نیاز مالی دارم ک به عنوان کادو پول بده)بعد گفت کادو هم ک قراره پول بهت بدم پس چه مرگته😔😔از حرفش خشکم زد اون تا حالا به من هییچ بد دهنی یا بی احترامی نکرده بود منم هیچوقت بد دهنی نکرده بودم دارم آتیش میگیرم

هرچقد مردا از گله کردن بدشون میاد هی شماها بشینین گله کنین نق بزنین اشک بریزین... 

خب قربونت با لوس بازی و ادا اطوار میگفتی همین حرفتو

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز خودتو ناراحت نکن. زندگی ارزش این بحث های سطحی نداره. همسرتون قطعا به فکرتون هست. حالا شاید وقت نکرده هدیه تهیه کنه. کام خودت و همسرت رو بخاطر این چیزا تلخ نکن. هرروز روز ما خانم هاست. به خودت عشق بورز عزیزم. 

از درجه ی لوسی    تون کم کنید   دیگه شما خانوم خونه اید بچه ی ۱۲ ساله نیستید که با دوس مسر قهر و دعوا کنید که شوهرتونه شووهر همسر درک کنید  اه

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑
سوپرایز یعنی چی؟ از چند وز قبل به شوهرت بگو روز زنه ...بعد پولو بگیر برای خودت یه جیزی بخر 🤣🤣🤣🤣

آخه من مادرشو سودرایز کردم دیشب شام از بیرون گرفتیم با گل رفتیم خونشون

کل نی نی سایت امشب  دعواس 😅 آروم باشید  زندگیاتونو خراب نکنید 

زندگی به این چیزا نیس احترام خودتونو نگه دارید کاری نکنید روی کسی به روتون بازشه اگه بعدا هم کادویی براتون بخرن ارزشی نداره فقط از ترس دعوا و غرغرای شماس . یه کم سیاست داشته باشید

آخه من مادرشو سودرایز کردم دیشب شام از بیرون گرفتیم با گل رفتیم خونشون

بخدا ۸ساله تمام روزای مهمو از اول هفته به شوهرم میگم بخدا سوپرایز ماله مردای تو فیلماست چون نویسنده وقتش آزاده ذهنش درگیر پوشک بچه و جریمه ماشینش نیست

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه
چژور میتونه تبزیک مادرشو یادش باشه مال منو یادش نیس 

عزیزم خوب مادرش دیگه کم کمش ۲۰ساله مادرشو بعد شاید یادش میندازه،باور کن شوهر من اینقد شوت بود دوره نامزدیمون روز دختر بهم تبریک گفت بعد روز زن گفت تو هنوز زن نشدی😂😂😂بعد الانم ۸ساله من بچه ندارم  میگه روز تو نیست روز مادراست تو زورگیری میکنی 

تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به رویای بچگیمه