بچها با شوهرم دعوام شد خییلی حالم بده امشب من منتظر بودم با کادو و کیک بیاد خونه هیچکدومو نیاورد گذاشتم آخر شب گلگی کردم آخه همش فک میکردم شاید میخواد سوپرایزم کنه بهش گفتم پس چرا روز مادر هیچکاری واسم نکردی کلی گریه کردم اونم گفت فک کردم کیک نمیخوایی نگرفتم کادو هم قصد داشتم بهت پول بدم(اینم بگم ک از پول گرفتن به عنوان هدیه متنفرم بابا هدیه یعنی یادگاری مگه من نیاز مالی دارم ک به عنوان کادو پول بده)بعد گفت کادو هم ک قراره پول بهت بدم پس چه مرگته😔😔از حرفش خشکم زد اون تا حالا به من هییچ بد دهنی یا بی احترامی نکرده بود منم هیچوقت بد دهنی نکرده بودم دارم آتیش میگیرم
دوست عزیز خودتو ناراحت نکن. زندگی ارزش این بحث های سطحی نداره. همسرتون قطعا به فکرتون هست. حالا شاید وقت نکرده هدیه تهیه کنه. کام خودت و همسرت رو بخاطر این چیزا تلخ نکن. هرروز روز ما خانم هاست. به خودت عشق بورز عزیزم.
کل نی نی سایت امشب دعواس 😅 آروم باشید زندگیاتونو خراب نکنید
زندگی به این چیزا نیس احترام خودتونو نگه دارید کاری نکنید روی کسی به روتون بازشه اگه بعدا هم کادویی براتون بخرن ارزشی نداره فقط از ترس دعوا و غرغرای شماس . یه کم سیاست داشته باشید
عزیزم خوب مادرش دیگه کم کمش ۲۰ساله مادرشو بعد شاید یادش میندازه،باور کن شوهر من اینقد شوت بود دوره نامزدیمون روز دختر بهم تبریک گفت بعد روز زن گفت تو هنوز زن نشدی😂😂😂بعد الانم ۸ساله من بچه ندارم میگه روز تو نیست روز مادراست تو زورگیری میکنی