2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

افرین به پستت،، افرین به امضات👌👌👌🌹🌹🌹

فدات😁❤

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
.

منو میگه ها 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
بیداریم و شاهد دعوا سر کادو با شوهرها هستیم چقد برا بعضی زنان سرزمینم‌متاسفم😐 براشون از خدا چشم و ...

وای من امروز زخمی شدم بسکه تاپیک کادو بود 😐

خب ما سینگلا دلمون میخواد کی پاسخگوعه🤕

عرررررررررررر فقط😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
بیداریم و شاهد دعوا سر کادو با شوهرها هستیم چقد برا بعضی زنان سرزمینم‌متاسفم😐 براشون از خدا چشم و ...

واقعا دستشون به این بنده😑💔

البته خوبه همسر آدم با احساس باشه و این غریضه زنه که دلش میخواد بهش محبت شه😄😑ولی نگرفته خو نگرفته چرا دعوا راه میندازی

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
منو میگه ها 

🥺🥺

چه زلزله ای

تبریز صبح بود 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
من😂😨😨همش دارم تو نی نی سایت میچرخم ولی همش تکراریه موضوعا واس روز زن ک چرا شوهرا کادو نخریدن😂یکی ...

جررررررر😂😂😂😂😂😂😂😂

دستمو ول نکن که زمین میخورم...