2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

افرین به پستت،، افرین به امضات👌👌👌🌹🌹🌹

فدات😁❤

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
.

منو میگه ها 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
بیداریم و شاهد دعوا سر کادو با شوهرها هستیم چقد برا بعضی زنان سرزمینم‌متاسفم😐 براشون از خدا چشم و ...

وای من امروز زخمی شدم بسکه تاپیک کادو بود 😐

خب ما سینگلا دلمون میخواد کی پاسخگوعه🤕

عرررررررررررر فقط😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
بیداریم و شاهد دعوا سر کادو با شوهرها هستیم چقد برا بعضی زنان سرزمینم‌متاسفم😐 براشون از خدا چشم و ...

واقعا دستشون به این بنده😑💔

البته خوبه همسر آدم با احساس باشه و این غریضه زنه که دلش میخواد بهش محبت شه😄😑ولی نگرفته خو نگرفته چرا دعوا راه میندازی

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
منو میگه ها 

🥺🥺

چه زلزله ای

تبریز صبح بود 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            
من😂😨😨همش دارم تو نی نی سایت میچرخم ولی همش تکراریه موضوعا واس روز زن ک چرا شوهرا کادو نخریدن😂یکی ...

جررررررر😂😂😂😂😂😂😂😂

دستمو ول نکن که زمین میخورم...