2777
2789
عنوان

این خواستگار پولداره یا متوسط ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2600 بازدید | 149 پست
شک نکن عزیزم مخصوصا اگع سن پدر و مادرش بالا باشه و یجورایی تفکر قدیمی داشته باشن

ممنون از راهنماییتون 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون از راهنماییتون

خواهش میکنم گلم

فقط توروخدا گول ظاهر و نخور

اره قطعا پولدارن ولی همه چیز پول نیس

و اینم ببین که با وجود اینکه پولدارن دست به خرج کردنم دارن یانه

امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری❤

]مسکوت[

خواهش میکنم گلم فقط توروخدا گول ظاهر و نخور اره قطعا پولدارن ولی همه چیز پول نیس و اینم ببین که ب ...

درسته گلم 

ممنون از راهنماییت دوست خوبم 

آرزوی خوشبختی و سعادت دارم برات گلم 

بزرگواری عزیزم 

همسرم همه زندگیه منه  با آمدنش به زندگیم آرامش و عشق تجربه کردم 

والا ما از چند نفر تحقیق کردیم تا میگیم فامیلیشون اینه همه به به و چه چه راه میندازن که وای این خانو ...

انشالله هر تصمیمی گرفتی خیر باشه

عشق ها میمیرند...رنگ ها رنگ دگر میگیرند.و فقط خاطره هاست... ک چه شیرین و چه تلخ...دست ناخورده ب جا می مانند
شاید دلیلش هر چیزی باشه  من شوهرم و خیلی دعا میکنم خودش نماز شب میخونه  اخلاقش خیلی خوب ...

دوست من شما جواب ندادی 

مگه میشه کسی حقوقش ۲/۵ باشه و ۳ تومن قسط بده 

۵۰۰ هم بیشتر 

پول خورد و خوراک و دکتر و برق و آب و گاز و پوشاک ؟!؟!؟!؟!؟!؟! 

واقعا چطوری ؟!؟!؟!  

ما هم بخدا دعا می‌کنیم ولی هیچ پولی از غیب نمیاد و برا یه قرونش شوهرم زحمت میکشه ار صبح تا آخر شب

ولی پولمون از غیب زیاد نمیشه 😒😒😒

بگو چطوری !!!!!

دوست من شما جواب ندادی  مگه میشه کسی حقوقش ۲/۵ باشه و ۳ تومن قسط بده  ۵۰۰ هم بیشتر  ...

گفتم که من کار میکنم ۲تومن دارم  

شوهرم غیر از شهریه کار دیگه میکنه مثلا سکنجبین درست میکنه یا مثلا کلاس برمیداره  

پدرش هر از گاهی گوشت و مرغ بهمون میده ماهم پول دستمون بیاد براشون میخریم که جبران کنیم

یا مثلا این ماه که ۳تومن خرج دکترمون شد سهم های بورسمون رو با ضرر فروختیم 

بعدش شوهرم وام میگیره و باهاش کار میکنه  یا میده کسی براش کار کنه 

زندگی طلبه ها یه برکت خاصی داره من هر جور توضیح بدم شاید نتونم منظورم و برسونم 

ولی ما چیزی کم نداریم تو زندگی خداروشکر. مهم اینه آدم با همون چیزی هم که داره شاد باشه حالا من بیام غصه بالا تر خودم و بخورم نه اونم تلاش کرده به اونجا رسیده  ماهم میرسیم

گفتم که من کار میکنم ۲تومن دارم   شوهرم غیر از شهریه کار دیگه میکنه مثلا سکنجبین درست میکنه یا ...

اینکه همسرتون وام میگیره میده کسی براش کار میکنه یعنی ربا میده ؟!؟! اونوقت اون که برکت نیست 

چی میگی شما ؟؟؟ اطلاع نداری از مرجعت بپرس نه که تهمت بزنی بانو کار سهام  شراکتی.

چه تهمتی 

خودت نوشتی وام میگیره میده دیگرون براش کار میکنن 

ار مرجعت بپرس به این کار چی میگن بانو 

ولی خوب الان نوشتی سهام شراکتی ( توضیح دادی ) 

چه تهمتی  خودت نوشتی وام میگیره میده دیگرون براش کار میکنن  ار مرجعت بپرس به این کار چی ...

منظورم اینه پول از شوهر من کار از عموش  هر ماه  ۲۰٪  شوهر من۸۰٪عموش 

مثالی گفتم ⁦👆🏻⁩

هر چی باشه  شوهر من دقیق هست تو این مسائل 

اره سه تا خواهر داره واقعا زیاده ولی همشون ازدواج کردن حتی برادره هم ازدواج کرده 

اصلا پر جمعیت نیستن که کجاش زیاده😄 من خودم سه تا عمو دارم ۵ تا عمه ، هیچوقتم مشکلی نداشتیم باهم خیلی هم خوش میگذره هرچی شلوغ تر بهتر😄