2777
2789
عنوان

کات کردم

277 بازدید | 31 پست

خاستم عشقش بم ثابت شه بهش گفتم حق طلاقو بهم بده عقد ک کردیم...گفت نه نمیدم، گفتم حتی اگ منو از دست بدی؟ گفت اره...

منم گفتم باشه پس کات کنیم گفت نمیذارم بری ولی گفتم دیک بم پیام نده 

گفتم هرموقع نظرت عوض شد میتونی بیای من دوست دارم اونم گفت منم دوست دارم نرو و اینا

ولی رفتم

حالم بده. خیلی وابستشم خیلی دوسش دارم اونم خیلی بشدت دوسم داره ولی حس میکنم هنوز اونقدرها بم ثابت نکرده دوسم داره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چیز خوبی رو برای اثبات عشقش انتخاب نکردی. برای فهمیدن عشق ی مرد نسبت ب خودت اثبات اون لازم نیس تو جمع دونفره تون یا جاهای دیگ ک هستین. توی برخورد رفتارش. صبوریش و.... میشه راحت فهمید مردا برعکس  ما اصلا پیچیده نیسن

😐😐 شما ک دو روز دیگه ب هم بررمیگردید اینکارا چیه خب اونم میتونه بگه اگه واقعا دوستم داری پس کوتا ...

من سر همممه چیز کوتاه میام و همیشه ب حرفش گوش کردمو عمل. تنها چیزیه ک تو این یه سالو نیم ازش خاستم

چیز خوبی رو برای اثبات عشقش انتخاب نکردی. برای فهمیدن عشق ی مرد نسبت ب خودت اثبات اون لازم نیس تو جم ...

از اون لحاظات تا حدودی بهم ثابت شده..نمیدونم چیکار کنم.. ینی برم برگردم؟ نمونم سر حرفم؟ اخه دید داره از دستم میده و قبول نکرد 

اره بهش گفتم. گفت نه من خق طلاق بت نمیدم ولی مهریتو تمامو کمال میدم

حق طلاق برای مردا قدرتشون تو زندگیه  معلومه ادم بدون قدرت احساس خوشبختی نمی کنه !!!

البته برای ایشون اینقدر مهمه که بخشیدن مهریه جاشو نمیگیره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز