2777
2789
عنوان

چی بپوشونم😁😁؟

139 بازدید | 14 پست

آغـــــــا تا الان میگفتم چی بپوووشم فلان جا؟

از این به بعد میگم چی بپوشونم😁منظورم دخترمه❤

انشاالاه تااخر هفته دنیامیاد برای بیمارستان چی بدم به پرستار که تنش کنن؟سرهمی خالی؟؟؟

یا پیرهن جلو دکمه با شلوار ؟نمیدونم لباس چی بزارم براش😢راهنماییم کنین

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

مبارکااا😍

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هوا سرده سرهمی ازینایی ک ک دکمه داره جای مای بی بی بپوشون زیر لباساش ک حتما پهلوهاش گرم باشه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

سرهمی بیمارستان زیاده ست هستن

از اونا نگرفتیم فقط یدونه ١٩تیکه سایز صفر داره با سرهمی سایز سفر که کلاه و دستکش داره همین

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

من برای دخترم یه سرهمی سفید جوراب خریده بودم تنش‌کردم، روش هم یه لباس عروس خیلییی کوچولو. وای انقد گوگولی بود همه عاشقش شده بودن تو بیمارستان پرستارا ازش عکس میگرفتن

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

دوتا سرهمی بردار براش

دوتا بادی رکابی یا آستین کوتاه واسه زیرش

دورپیچ و پتو هم بردار واسه زمان ترخیص

قنداق فرنگی اصلا کاربردی نیست

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
هوا سرده سرهمی ازینایی ک ک دکمه داره جای مای بی بی بپوشون زیر لباساش ک حتما پهلوهاش گرم باشه

پس میگی یدونه ازاین زیر دکمه ای ها بدم با سرهمی درسته؟

پس میگی یدونه ازاین زیر دکمه ای ها بدم با سرهمی درسته؟

آره عزیزم 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

من برای دخترم یه سرهمی سفید جوراب خریده بودم تنش‌کردم، روش هم یه لباس عروس خیلییی کوچولو. وای انقد گ ...

البته دختر من شهریور دنیا اومد هوا خوب بود 

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
سرهمی خوبه

باشه گلم سرهمی و بادی میزارم که بپوشونن